Σε διαφορετικές… παρέες Ντόρα και Αυγενάκης στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων | Photos

σε-διαφορετικές-παρέες-ντόρα-και-αυγ-1074614

Μεγάλη ημέρα η χθεσινή για τον Λευτέρη Αυγενάκη, λόγω… «τρεξίματος» από το μεσημέρι μέχρι και σχεδόν στις 11 το βράδυ, όταν και ολοκληρώθηκε η συνάντηση με φορείς της πόλης στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Και ποια καλύτερη επιλογή βεβαίως για το κλείσιμο μίας κουραστικής ημέρας, από ένα πλουσιοπάροχο γεύμα θαλασσινών με θέα τη θάλασσα και το λιμάνι των Χανίων, με το «παρεάκι» να μεταφέρεται από το Πνευματικό Κέντρο στο εστιατόριο «Νεώρια» και να απολαμβάνει εκλεκτούς μεζέδες που επιμελήθηκε ο Γιάννης Ξυλούρης.

Στο δίπλα τραπέζι, με… άλλη παρέα, και μάλιστα ακαδημαϊκών, βρέθηκε και η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία ανανεωμένη απολαμβάνει τις διακοπές της στα Χανιά. zarpanews.gr

2 thoughts on “Σε διαφορετικές… παρέες Ντόρα και Αυγενάκης στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων | Photos

  1. Βαρεθήκαμε να βλέπουμε την Ντοράκλα με την …παρέα της να μασαμπουκώνουν πότε βράδυ στην «γνωστή»και νεοδημοκρατική(!) ταβέρνα στα Νεώρεια και πότε το μεσημέρι σε άλλο τρελό τσιμπούσι στο άλλο τους στέκι στο Μαράθι! Εμείς προφανώς υπάρχουμε μόνο ως κοθώνια.. που τους ψηφίζουμε για να καλοπερνάνε αυτοί και εμείς να ….βλέπουμεεεεεε!

  2. ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑΜΟΝΕΣ ΣΤΟΝ ΜΩΛΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ PORTO VENEZIANNO. ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΕΞΟΥΣΙΟΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook