Σε αργία ο εκπαιδευτικός που συνελήφθη για ασέλγεια στην ανήλικη κόρη του

σε-αργία-ο-εκπαιδευτικός-που-συνελήφθ-1588748

Με εντολή της υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκης Κεραμέως, ο 61χρονος εκπαιδευτικός στην Καλαμάτα, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 12χρονης κόρης το υ τέθηκε σε αργία.

Το tweet της υπουργού:

 

Εν ενεργεία εκπαιδευτικός σε γειτονικό νομό είναι ο 61χρονος που συνελήφθη στην Καλαμάτα για ασέλγεια στην ανήλικη κόρη του.

Ο 61χρονος φέρεται να ασελγούσε σεξουαλικά στη 12χρονη, γεγονός που αποκαλύφθηκε από μία γυναίκα, η οποία και τον κατήγγειλε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, tharrosnews, η γυναίκα φαίνεται να κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε, δίχως ωστόσο να έχει γίνει ακόμη γνωστό τι ήταν αυτό που «χτύπηχε καμπανάκι» και την έκανε να υποψιαστεί για τη δράση του 61χρονου εκπαιδευτικού. Η γυναίκα ενημέρωσε την Αστυνομία, η οποία έδρασε άμεσα και συνέλαβε τον 61χρονο. Ο συλληφθείς, από χθες το βράδυ παραμένει στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας.

Ο 61χρονος είχε πάει στην Καλαμάτα από όπου και κατάγεται, μαζί με την κόρη του για τις ημέρες των εορτών.

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι αυτή της αποπλάνησης ανηλίκου καθώς και της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών. Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να αρνείται όλες τις κατηγορίες.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook