Σε αποχή από τη τηλεκπαίδευση καλεί το 15μελες του 2ου ΓΕΛ Χανίων

σε-αποχή-από-τη-τηλεκπαίδευση-καλεί-το-1-1152552

Σε αποχή από τη τηλεκπαίδευση καλεί σήμερα με ανακοίνωση τους μαθητές με ανακοίνωση του 15μελες μαθητικό συμβούλιο του. 2ου ΓΕΛ Χανίων.

Όπως αναφέρεται σχετικά στην ανακοίνωση, σε «περίοδο πανδημίας, εγκλεισμού, δυστοπίας με ελάχιστα τεχνολογικά μέσα η κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο τίθεται απέναντι στους μαθητές. Τρέχει να αξιολογήσει τους μαθητές για το α’ τετράμηνο αντί να ενδιαφερθεί για την ποιότητα του μαθήματος που προσφέρει.»

Η ανακοίνωση:

«Σε περίοδο πανδημίας, εγκλεισμού, δυστοπίας με ελάχιστα τεχνολογικά μέσα η κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο τίθεται απέναντι στους μαθητές. Τρέχει να αξιολογήσει τους μαθητές για το α’ τετράμηνο αντί να ενδιαφερθεί για την ποιότητα του μαθήματος που προσφέρει.

Θέτει ζήτημα αξιοκρατίας στις Πανελλαδικές εξετάσεις με την καθυστέρηση της αναγκαίας αναδιαμόρφωσης της ύλης: Πρόκειται για ίση μεταχείριση των μαθητών όταν άλλοι έχουν διδαχθεί ασκόπως επί μήνες κομμάτια ύλης που θα αφαιρεθούν κι άλλοι όχι; Και τελευταίο και καλύτερο: Εξισώνει τα πτυχία των Ελληνικών Πανεπιστημίων με αυτά τα αμφίβολης αξιοπιστίας που παραδίδουν τα κολέγια.

Άραγε πόσο ακόμα θα υποβαθμιστεί η προσπάθεια τόσων παιδιών που κάτω από αντίξοες συνθήκες δίνουν τον αγώνα τους για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση; Σ’αυτο το πλαίσιο σε συνδυασμό με την επικείμενη απεργία των καθηγητών, αύριο το 15μελες μαθητικό συμβούλιο του 2ου ΓΕΛ καλεί τους μαθητές του σχολείου και των υπολοίπων σε αποχή από την τηλεκπαιδευση. Δυστυχώς, πια είναι ο μόνος τρόπος να δηλώσουμε την αντίθεση μας στην υποβάθμιση του μέλλοντος μας.»

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook