Σε απεργιακή συγκέντρωση οι συνταξιούχοι ΙΚΑ Χανίων την Τετάρτη

σε-απεργιακή-συγκέντρωση-οι-συνταξιο-1234558

Απεργιακή συγκέντρωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 6 Απριλίου στα Χανιά από την Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ του νομού.

Η συγκέντρωση θα γίνει στις 10:30.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

«Η ένωση συνταξιούχων ΙΚΑ νομού Χανίων κάνει γνωστό στους συνταξιούχους ότι στην Παγκρήτια σύσκεψη των διοικητικών συμβουλίων όλων των συνταξιουχικων οργανώσεων που έγινε στις 1/4 στο Ηράκλειο αποφασίστηκε η παραπέρα πορεία των αγωνιστικών κινητοποιήσεων για επιστροφή όλων μειώσεων στις συντάξεις, αυξήσεις στις συντάξεις με απόδοση του 0,5 του τακτικού προϋπολογισμού που η ίδια η σημερινή κυβέρνηση ψήφισε, άμεση έκδοση των συντάξεων, δωρεάν καθολική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, στελέχωση των πρωτοβάθμιων δομών υγείας με άμεση πρόσληψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Αποφασίστηκε επίσης Παγκρήτιο συλλαλητήριο στο Ρέθυμνο στις 15 Απριλίου και συμπαράσταση στην πανελλαδική απεργία των εργαζομένων στις 6 Απριλίου.

Όλοι στην απεργιακη συγκέντρωση στις 6 Απριλίου στις 10.30 στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς. Όλοι στο δρόμο του αγώνα. Δεν πάει άλλο τσάκισμα της ζωής μας.

Το Δ.Σ.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook