Σε άφησε για άλλη γυναίκα; Πρέπει να χαίρεσαι γι’ αυτό

Ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να σου συμβεί, είναι σίγουρα να μάθεις ότι ο καλός σου σε κερατώνει και μάλιστα να σε αφήνει για την άλλη γυναίκα. Είναι δύσκολο, σκληρό και μάλλον δεν ξεπερνιέται και εύκολα. Συνιστώ ψυχραιμία, γιατί ακόμα και μέσα στην μαυρίλα, μπορείς να βρεις την αισιοδοξία.

Μπορεί οι φίλες σου και η μαμά σου λοιπόν να σου λένε ότι δεν αξίζει τον κόπο-όντως δεν αξίζει-αλλά φίλη μου ήρθε η ώρα να σου πούμε, ότι η φράση αυτή πλέον στηρίζεται και… επιστημονικά!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Σύμφωνα με ειδικούς, και έπειτα από online – ανώνυμη προφανώς – έρευνα σε 96 χώρες, το να σε αφήνει ο σύντροφός σου για ένα άλλο άτομο, μπορεί βραχυπρόθεσμα να σου προκαλεί τεράστιο πόνο και να σε ρίχνει στα πατώματα με ένα μπουκάλι scotch στο χέρι, αλλά με τον καιρό σε κάνει πιο δυνατή, πιο υπεύθυνη και σίγουρα πιο προσεκτική στις επιλογές σου, αρκεί φυσικά να μαθαίνεις από τα λάθη σου.

Όπως φυσικά τονίζουν-και εδώ ήρθε η ώρα να τρίψεις τα χέρια σου με ικανοποίηση-όταν μία σχέση χαλάει εξαιτίας της απιστίας, τότε το πιο πιθανό είναι και η επόμενη να χαλάσει για τον ίδιο ακριβώς λόγο! Και τελοσπάντων, ήρθε η ώρα να ευχαριστήσεις την άγνωστη αντίζηλο εκεί έξω, που σε απάλλαξε από ένα πολύ σκάρτο άντρα, ο οποίος με μαθηματική ακρίβεια θα σε πλήγωνε στο άμεσο μέλλον!

Βρες κάτι καλύτερο-μεγάλο κορίτσι είσαι και ξέρεις-και μη στενοχωριέσαι γλυκιά μου. Karma is a bitch ή να το πούμε και πιο ελληνιστί: Η κατάρα είναι γαιδάρα και γυρίζει στον αφέντη!

queen.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ