Σε 60 μέτρα από την είσοδο της σπηλιάς και με ίχνη σήψης βρέθηκε το πτώμα της Αμερικανίδας βιολόγου | Photos + Video

σε-60-μέτρα-από-την-είσοδο-της-σπηλιάς-κα-890285

Δόθηκε και επίσημα τέλος στο θρίλερ με την εξαφάνιση της Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton.

Την επίσημη επιβεβαίωση έδωσε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης κ. Κωνσταντίνος Λαγουδάκης:

Από τη μεριά του ο Νικόλαος Παπαλεωνίδας, Επιπυραγός, Υποδιοικητής της 3ης ΕΜΑΚ Κρήτης δήλωσε: «Η είσοδος που οδηγούσε στα τούνελ ήταν περίπου 100 μέτρα από τον αγροτικό δρόμο, ενώ το πτώμα βρέθηκε σε περίπου 60 μέτρα, σε μη εμφανές σημείο.  Οδηγηθήκαμε από την αστυνομία στην είσοδο της σπηλιάς η οποία οδηγούσε μέσα από διάφορα τούνελ και δαιδαλώδεις διαδρομές στο σημείο που ήταν το πτώμα της γυναίκας.

Μετά από τις προβλεπόμενες ενέργειες, τοποθετήθηκε σε ειδικό τύπου basket φορείο» τόνισε και συνέχισε: «Το κομμάτι της διακομιδής και της ανάσυρσης του πτώματος δεν ήταν δύσκολο. Όμως η όλη επιχείρηση αναζήτησης και ανεύρεσης ήταν μεγάλη σε διάρκεια και χρησιμοποιήθηκαν πολλές δυνάμεις: Αστυνομία, 3η ΕΜΑΚ Κρήτης Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων, Πυροσβεστική Υπηρεσία Κισάμου, ΤΑΕ, ΟΠΚΕ, Ερυθρός Σταυρός, ΕΠΟΜΕΑ, ενώ υπήρξε συνδρομή και από την 1η ΕΜΑΚ από την Αθήνα»

Σημειώνεται ότι ήρθε από την Αθήνα ειδικό κλιμάκιο από το Εγκληματολογικό προκειμένου να εξεταστούν ενδελεχώς όλα τα στοιχεία που θα μπορούσαν να δώσουν απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα που προέκυψαν από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε η σωρός.

Από τα σημαντικότερα ερωτήματα ήταν το πώς βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο η Αμερικανίδα, δεδομένου ότι ήταν αρκετά χιλιόμετρα μακριά από την περιοχή στην οποία διέμενε. Εντύπωση προκαλεί και το σημείο όπου βρέθηκε, ένα Γερμανικό Πολυβολείο 

Όλα τα παραπάνω κάνουν την Αστυνομία να πιστεύει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια καθώς θεωρείται βέβαιο ότι η 60χρονη έχασε την ζωή της σε άλλο σημείο από αυτό που τελικά βρέθηκε.

Η Suzanne Eaton ήταν βιολόγος παγκοσμίου φήμης η οποία εργαζόταν στην Γερμανία. Στα Χανιά και συγκεκριμένα στο Κολυμπάρι, βρέθηκε για τις ανάγκες ενός συνεδρίου στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης. Την ημέρα που εξαφανίστηκε είχε πάει πιθανότατα για τρέξιμο, αλλά είχε αφήσει το κινητό της στο ξενοδοχείο, όπου διέμενε.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε αντιληπτή η πολύωρη απουσία της ξεκίνησε μεγάλη κινητοποίηση με τη συμμετοχή κλιμακίου της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί και drone, δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ και προσωπικό του λιμενικού.

Το τέλος του θρίλερ που κράτησε πάνω από μία εβδομάδα: Αποχωρούν από το σημείο που βρέθηκε η άτυχη γυναίκα, το Εγκληματολογικό, η ΕΜΑΚ., η Αστυνομία αλλά και η νεκροφόρα που μεταφέρει την σωρό της. 

2 thoughts on “Σε 60 μέτρα από την είσοδο της σπηλιάς και με ίχνη σήψης βρέθηκε το πτώμα της Αμερικανίδας βιολόγου | Photos + Video

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook