Σχοινάς – Γαρμπή: Τους έστειλαν εξώδικο από το νυχτερινό κέντρο, ζητούν 60.000 ευρώ

σχοινάς-γαρμπή-τους-έστειλαν-εξώδι-1529694

Ο Διονύσης Σχοινάς αποχώρησε πρόσφατα από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη κι έγινε αρκετή συζήτηση για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο, φαίνεται πως δεν θα λήξει έτσι απλά, καθώς σύμφωνα με την εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο επιχειρηματίας του κέντρου έστειλε εξώδικο σε Σχοινά – Γαρμπή όπου τους ζητάει 60.000 ευρώ.

Στον αέρα της εκπομπής βγήκε ο δικηγόρος του επιχειρηματία του κέντρου διασκέδασης, Νίκος Αγαπηνός και επιβεβαίωσε ότι έχουν αποσταλεί δύο εξώδικα «έχουν σταλεί δύο εξώδικα ένα στον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή».

Σχετικά με την αποχώρηση του Διονύση Σχοινά ανέφερε ο δικηγόρος: «Κινδυνεύει να μείνει στον αέρα ολόκληρη η χειμερινή περίοδος, υπάρχουν αξιώσεις για διαφυγόντα κέρδη και αξιώσεις για αποκατάσταση ηθικής βλάβης και υπάρχει παράλληλα η προκαταβολή που έλαβε και θα πρέπει να επιστραφεί».

Ενώ για το εξώδικο που στάλθηκε στην Καίτη Γαρμπή διευκρίνισε: «Παράλληλα υπάρχει η προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η κα Γαρμπή για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω του κορωνοϊού και είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του κ. Σχοινά».

Σχετικά με τους λόγους διάλυσης της συνεργασίας σχολίασε ο κος Αγαπηνός: « Υπήρχαν κάποιες ενστάσεις του κ. Σχοινά σε σχέση με την αφίσα για την γραμματοσειρά και τον τρόπο διατύπωσης της αφίσας. Αναβλήθηκε για το λόγο αυτό η έναρξη, ανακατασκευάστηκε η αφίσα και ικανοποιήθηκαν πλήρως οι απαιτήσεις του κ. Σχοινά και ξαφνικά την προηγούμενη της νέας έναρξης προφασίστηκε ένα λόγο υγείας και δεν προσήλθε αναιτίως».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook