Σχηματισμός που «κόβει την ανάσα» – Παράτολμη πτήση από 4 MC-130 | Video

σχηματισμός-που-κόβει-την-ανάσα-πα-867611

Ένα νέο βίντεο στο Twitter δείχνει ένα σχηματισμό από τέσσερα MC-130J Commando II της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ που πραγματοποιούν μια πολύ τολμηρή πτήση. Για την ακρίβεια, πετούν σε χαμηλό ύψος πάνω από το διάσημο εκπαιδευτικό έδαφος «Mach Loop» του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στο βίντεο, που καταγράφηκε από τον βετεράνο plate spotter, τον Peter Lewis , τα πρώτα τρία αεροσκάφη πετούν σε στενό σχηματισμό, ενώ το τέταρτο ακολουθεί λίγο μετά. Τα αεροσκάφη είναι σχεδόν σίγουρα από την 67η Μοίρα Ειδικών Επιχειρήσεων με έδρα τη RAF Mildenhall στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το MC-130J Commando II , ένα παράγωγο του C-130J Super Hercules, ειδικεύεται στην «διείσδυση, εξαγωγή και ανανέωση» των δυνάμεων ειδικών επιχειρήσεων των ΗΠΑ σε εχθρικό έδαφος. Ένα Commando II, πετάει συνήθως τη νύχτα μπορεί να μεταφέρει την Α team των Αμερικανικών Ειδικών Δυνάμεων, να επανατροφοδοτήσει τις αποστολές εν εξελίξει καθώς και πολλές άλλες επιχειρήσεις.

Τα συγκεκριμένα αεροσκάφη πετούν συνήθως τη νύχτα ώστε να είναι πιο δύσκολο να γίνουν αντιληπτά από τον εχθρό.

Όπως δείχνει το βίντεο, οι πιλότοι Commando II είναι εξειδικευμένοι σε πτήση χαμηλού επιπέδου. Η πτήση κάτω από το ανώτατο επίπεδο σε τοποθεσίες όπως το Mach Loop κρατά τα αεροσκάφη εκτός εχθρικών ραντάρ όσο το δυνατόν περισσότερο και καθιστά δυσδιάκριτη την πορεία τους.

Πηγή: onalert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook