Σχέση μπαμπά με κόρη – Ποια είναι τα καλύτερα ζωδιακά ζευγάρια

σχέση-μπαμπά-με-κόρη-ποια-είναι-τα-κα-1469013

Ανάλογα με τα ζώδια τόσο του πατέρα όσο και της κόρης, υπάρχουν κάποια «ζευγάρια» που πραγματικά έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ τους. Και αυτό γιατί ως χαρακτήρες ταιριάζουν αρκετά και θα μπορούσαν να είναι μέχρι και… κολλητοί. Οι ζωδιακοί συνδυασμοί αυτοί είναι τόσο ταιριαστοί που δημιουργούν σχέσεις απόλυτης λατρείας. Πάμε να τους δούμε:

ΚΡΙΟΣ-ΖΥΓΟΣ

Ο Κριός με τον Ζυγό μπορεί να είναι… απέναντι και να έχουν αρκετές διαφορές. Έχουν ωστόσο και αρκετές ομοιότητες. Είναι και οι δυο λαλίστατοι, παρορμητικοί, έξυπνοι και σε πολλά κομμάτια συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο. Ο Κριός δίνει στον Ζυγό την περιπέτεια που δεν θα είχε από μόνος του και του μαθαίνει να είναι τολμηρός και θαρραλέος. Να διεκδικεί και να μην φοβάται. Μπαμπάς και κόρη μπορούν να αποτελέσουν ένα αχτύπητο και ευτυχισμένο δίδυμο!

ΤΑΥΡΟΣ-ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ταύρος και ο Αιγόκερως είναι δυο ζώδια της Γης τα οποία έχουν αρκετά κοινά στοιχεία. Μπορούν να επικοινωνήσουν πολύ καλά μεταξύ τους και τα βρίσκουν σε… όλα σχεδόν. Αυτός ο ζωδιακός συνδυασμός πατέρα-κόρης είναι αρμονικός και οι δυο τους μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα και να περνάνε αξέχαστες στιγμές με παιχνίδι, βόλτες και ατελείωτη διασκέδαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τόσο ο Καρκίνος όσο και ο Σκορπιός έχουν μια ιδιαίτερη αγάπη για την οικογένεια. Είναι ζώδια που δίνουν και την ψυχή τους για τους δικούς τους και δένονται πάρα πολύ μαζί τους. Είναι υπερπροστατευτικά και ως ζώδια του νερού, είναι άκρως συναισθηματικά και αγαπησιάρικα. Εδώ μιλάμε για μια σχέση πατέρας κόρη μέσα στην αγάπη και στις πράξεις λατρείας. Οι δυο τους επικοινωνούν μοναδικά και περνάνε αξέχαστες στιγμές.

ΛΕΩΝ-ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Λέων με τον Τοξότη μπορούν να αποτελέσουν έναν εκπληκτικό συνδυασμό. Είναι ζώδια μέσα στην τρελή χαρά, θέλουν να περνούν καλά, να διασκεδάζουν, να μαθαίνουν καινούργια πράγματα και να εξερευνούν. Αυτός ο συνδυασμός ζωδίων για πατέρα και κόρη δίνει ένα δίδυμο μέσα στο κέφι, στην εξωστρέφεια και την αισιοδοξία. Μαζί περνάνε αξέχαστες στιγμές και οι άλλοι γύρω τους, τους θαυμάζουν για τον δεσμό που έχουν αναπτύξει.

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook