Σχεδόν 100 θάνατοι και σήμερα από κορονοϊό – 1667 κρούσματα στη χώρα

σχεδόν-100-θάνατοι-και-σήμερα-από-κορονο-1144804

Σήμερα ανακοινώνουμε 1667 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 9 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 113185, εκ των οποίων το 52.8% άνδρες.

4966 (4.4%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 29765 (26.3%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

612 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 ετών. 175 (28.6%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 76.0%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 635 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 98 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 2804 θανάτους συνολικά στη χώρα. 1118 (39.9%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.4% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

zarpanews.gr

One thought on “Σχεδόν 100 θάνατοι και σήμερα από κορονοϊό – 1667 κρούσματα στη χώρα

  1. Έχετε θέσει τη ζωή σας στα χέρια ανίκανων, ανθελλήνων, αχρήστων πολιτικών που δεν ήταν άξιοι να ράψουν μια μάσκα παιδιών και το μόνο που κάνουν είναι να μοιράζουν λεφτά στους δικούς τους είτε σε μορφή διαφήμισης για να σας δείξουν πως να ……πλένετε τα χέρια σας, με επιδόματα που καθοριζωντε με φωτογραφικούς όρους για τους ψηφοφόρους τους, με δήθεν προμήθειες που είναι ανύπαρκτες αφού μόλις δούνε ζόρι στο ΕΣΥ ρίχνουν τις ευθύνες πάνω σας και σας ειρωνεύεστε κιόλας σαν ανεύθυνους και ψεκασμένους και όλα αυτά θα ήταν γελοία αν δεν μιλάγαμε για ανθρώπινες ζωές, των δικών σας και των οικογενειών σας ! Πόσους νεκρούς πρέπει να έχετε για να καταλάβετε ότι αν τους επιτρέψετε να συνεχίσουν και δεν αντισταθείτε δεν θάχετε μείνει παρά ένας η δυο σε κάθε οικογένεια για να ανάβετε τα καντήλια των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας επειδή έχετε μια παρέα πιθήκων που πειραματίζονται σαν πρωθυπουργισκοι και υπουργισκοι δικτάτορες ! Ήμαρτον Θεέ μου μιλάμε για ανθρώπινες ζωές και έχετε αυτους τους ηλίθιους και παίζουν τα πολιτικά παιχνίδια δύναμης και επιρροής πάνω σας την ώρα που στέλνουν στο μνήμα εκατοντάδες ατυχούς που ακολούθησαν τις …οδηγίες θανάτου από αυτους που πίστευαν ότι θα τους προστάτευαν ! Και μέχρι τώρα μόνο διαταγές και εντολές, ούτε ένας καραγκιοζης από αυτους δεν έχει εστω ψυθίρισε ένα συγνώμη για τους νεκρούς. Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες να ζούσαμε ! Με την κλεισούρα και τα λοκνταουν σας σκοτώνουν ενώ αυτοί και οι λαθραίοι, οι καινούργιο κάτοικοι που γέμισαν παράνομα τη Ελλάδα για να σας αντικαταστήσουν κυκλοφορούν ανενόχλητα χωρίς κανενα περιορισμό η πρόβλημα ! Έλληνες αξίζετε καλύτερα ! Όλοι στη Βουλή είναι εχθροί σας ! Προστατευτείτε από τους πολιτικούς σας, ο κορωνοιός δεν είναι το πρόβλημα σας, οι πολιτικοί σας ΟΛΟΙ είναι !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook