Σασμός: Το σπίτι των Βρουλάκηδων αδειάζει – Ποιοι θα μείνουν εκεί μετά τo «φευγιό» Μαρίνας – Aργυρώς

σασμός-το-σπίτι-των-βρουλάκηδων-αδειά-1376434

Μετά την τραγωδία στην οικογένεια Βρουλάκη, όλα αλλάζουν. Μαρίνα, Αργυρώ και γιαγιά Ειρήνη προσπαθούν να βρουν και πάλι τις ισορροπίες τους μετά τον θάνατο του Πετρή που τους έχει καταρρακώσει!

Και δεν έφτανε μόνο αυτό αλλά η αποκάλυψη του Άγγελου πως είναι γιος του Μάρκου Βρουλάκη ήρθε και ανέτρεψε τα έως τώρα δεδομένα στη ζωή των δυο γυναικών, Μαρίνας και Αργυρώς μιας που μόνο η γιαγιά Ειρήνη γνώριζε για την ύπαρξη του.

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Αργυρώ να μην μπορεί να σηκώσει το βάρος των τύψεων που την «τρώνε» μετά τον θάνατο του Πετρή αφού χρεώνει στον εαυτό της το φονικό καθώς σύμφωνα με την ίδια αν δεν είχε μπλέξει με τον Αστέρη τίποτα δεν θα είχε συμβεί.

Αυτό την κάνε να βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στο σκοτάδι, τόσο που θα προσπαθήσει να κάνει κακό στον εαυτό της. Η Μαρίνα βλέποντας την κόρη της να φτάνει σε αυτό το σημείο, παίρνει την απόφαση να την πάρει και να φύγουν μαζί από την Κρήτη ώστε να σώσει ότι έχει απομείνει.

Πίσω θα μείνει μόνη της η γιαγιά Ειρήνη και ο Άγγελος που μέχρι τότε θα έχει γίνει μέλος της οικογένειας.

Στο σπίτι λοιπόν, εκεί οπού σημειώθηκαν τραγωδίες θα μείνουν πλέον η γιαγιά και ο Άγγελος μέχρι βέβαια η μοίρα να γράψει το φινάλε οπού η γιαγιά δεν αντέξει άλλο τα χτυπήματα της μοίρας και φυσικά της απουσίας της νύφης και της εγγονής της.

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook