Σασμός: Το πρόσωπο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη δεύτερη σεζόν

Πλησιάζει το μεγάλο φινάλε της σειράς “Σασμός” για τη φετινή σεζόν. Ο Μιχάλης Αεράκης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “7 Μέρες TV” και αποκαλύπτει τον καθοριστικό ρόλο που θα παίξει ο παπά – Μιχάλης στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν για την επιτυχημένη σειρά του Alpha.

Ο παπα-Μιχάλης θα επιδιώξει τη νέα τηλεοπτική σεζόν ένα σασμό ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες;

Ο παπάς είναι ο σοφός του χωριού. Δεν είναι ο ιερέας που προσπαθεί απλώς να διεκπεραιώσει τις εκκλησιαστικές του υποχρεώσεις. Το λειτούργημα του θα έλεγα ότι ξεκινά εκτός εκκλησίας. Μέλημα του είναι να μονιάσει τους συγχωριανούς του και να μη μεγαλώσει η έχθρα μεταξύ τους.

Στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει αυτή η βεντέτα μεταξύ των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων. Επειδή είναι έντιμος και ακέραιος άνθρωπος, αντιλαμβάνεται κάθε φορά ποιος έχει δίκιο και ποιος έχει άδικο και δεν διστάζει να μπει στη μέση και να το πει ευθαρσώς. Γι’ αυτό και τον εμπιστεύονται όλοι.

Ναι, στη δεύτερη σεζόν ο παπάς θα παίξει καθοριστικό ρόλο για να γίνει ο σασμός μεταξύ των δυο οικογενειών και κάνει ότι περνά από το χέρι του για να το καταφέρει. Όταν παίζω τον παπά, φέρνω πάντα στο μυαλό μου τον παππού μου από τα Ανώγειθα της Κρήτης, ο οποίος ήταν ιερέας και έπαιζε στο χωριό το ρόλο του σοφού γέροντα, που πάλευε πάντα να γεφυρώσει τις φιλονικίες και τις έριδες. Είναι καταγεγραμμένος στη μνήμη και τη συνείδηση μου ως παράδειγμα ενός φωτεινού ανθρώπου που προσπαθούσε να φέρει στην τοπική κοινωνία τον σασμό. Αυτόν στην ουσία υποδύομαι και στη σειρά και ελπίζω να τον αποδίδω καλά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ