Σασμός: Συγλονιστικές εξελίξεις – Ο Σταύρος αποκαλύπτει στον Παύλο πως η Αργυρώ και ο Αστέρης έχουν σχέση!

Ο Σταύρος αποκαλύπτει στον Παύλο πως η Αργυρώ και ο Αστέρης έχουν σχέση!

Δείτε απόψε, Τρίτη 31 Ιανουαρίου, στις 21:00

Επεισόδιο 68

Ο Λευτέρης μαθαίνει από τον πατέρα της Ρέας πως ήταν έγκυος όταν σκοτώθηκε και σκέφτεται με ποιο τρόπο μπορεί να αξιοποιήσει αυτήν την πληροφορία. Η Τζένη ομολογεί στην Θοδώρα το ψέμα της σχετικά με την εγκυμοσύνη και της ενοχές που νιώθει, αποφασίζει όμως να αποκαλύψει στον Νικηφόρο την αλήθεια.

Στο μεταξύ ο Μανόλης δεν μπορεί να συγχωρέσει το γεγονός πως ο αδελφικός του φίλος φλέρταρε την κοπέλα που του άρεσε και το κλίμα αναμεταξύ τους είναι βαρύ. Η Κατερίνα προσπαθεί να βοηθήσει τον Παντελή με την Άννα να τα ξαναβρούν αλλά η Άννα είναι ακόμη πικραμένη.

Ο Αστέρης προσπαθεί να μάθει από τον Τόλη για ποιο λόγο η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο, ενώ η Αργυρώ προσπαθεί να προσεγγίσει την Άσπα.

Την ίδια στιγμή ο Παύλος πηγαίνει στον Σταύρο να τον προειδοποιήσει πως θα τον βρει αντιμέτωπο, εάν αποφασίσει να πάρει την επιμέλεια του παιδιού. Ο Σταύρος θυμώνει και αποκαλύπτει στον Παύλο πως η Αργυρώ και ο Αστέρης έχουν σχέση.

Δείτε το sneak preview εδώ:

Δείτε το trailer εδώ:

«Σασμός», Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΟι Έλληνες που κάνουν θραύση στο Tik Tok – Ανάμεσά τους και ένας Κρητικός με πάνω από 1 εκατ. followers
Επόμενο άρθρο3 ζώδια που δεν το έχουν και πολύ με το φλερτ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ