ΣΑΣΜΟΣ: Στα αεροδρόμια Χανίων – Ηρακλείου και σε πλοία “παίζει” το trailer της νέας τηλεοπτικής σειράς | Video

Το trailer του «Σασμού», της νέας ερωτικής δραματικής σειράς του Alpha, έχει ήδη κερδίσει τους τηλεθεατές αλλά και τους χρήστες των social media. Από τις  2 Αυγούστου θα έχει ισχυρή παρουσία και σε συγκεκριμένα σημεία των αεροδρομίων Χανίων και Ηρακλείου, υποδεχόμενο επισκέπτες και ταξιδιώτες. Αλλά και σε πλοία (Έλυρος, Πρέβελη, Κρήτη Ι κ.α.) θα προβάλλεται το trailer, δίνοντας μια γεύση της ιστορίας.

Η νέα υπερπαραγωγή του Alpha έχει πραγματοποιήσει τα  πρώτα γυρίσματά της  στην Κρήτη. Το άγριο αυθεντικό τοπίο της Κρήτης, η μουσική της, οι άνθρωποι, οι παραδόσεις τους είναι μια σύγχρονη ζωντανή κοινωνία, αλλά ταυτόχρονα ένας κόσμος αυστηρός με κώδικες τιμής και ηθικής, όπου μετράει ακόμα ο λόγος, η μπέσα. Οι χαρακτήρες της σειράς, μεγαλωμένοι σε αυτό το περιβάλλον, εκρηκτικοί, σιωπηλοί, σφαιρικοί, ολοκληρωμένοι, απρόβλεπτοι κάποιες φορές, κινούν τον ιμάντα της ιστορίας  με κριτήριο την τιμή και το χρέος.

Το trailer του «Σασμού», της νέας ερωτικής δραματικής σειράς του Alpha, προβάλλεται ήδη στον τηλεοπτικό αέρα, σε σκηνοθεσία Μιχάλη Μπέκου. Με υψηλή αισθητική, σκηνοθετημένο με κινηματογραφικούς όρους, γυρισμένο με αργή κίνηση (slow motion) διαστέλλει τον χρόνο και τον «εγκλωβίζει» σε ένα μόνο καρέ που καλύπτει από παρελθόν έως το σήμερα. Ένα καρέ πυκνής ζωής δύο δεκαετιών και πλέον. Μέσα σε αυτό το καρέ  οι ζωές των ηρώων της σειράς συνδέονται με αίμα, πάθος, έρωτα, φιλία, αγάπη. Με γάμους και κηδείες. Με αγαπημένα πρόσωπα πίσω από ραγισμένες κορνίζες. Ανάμικτα τα συναισθήματα μπερδεύονται περισσότερο, γίνονται ένα κουβάρι, όταν  δύο οικογένειες βρίσκονται αντιμέτωπες, σε σύγκρουση. Μία διελκυστίνδα που μοιάζει δίχως τέλος.

Credits

Concept: JOB Athens/ Alpha

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Μπέκος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ