Σασμός: Οι πρωταγωνιστές της σειράς σε κοινή βραδινή έξοδο για διασκέδαση | Photos

σασμός-οι-πρωταγωνιστές-της-σειράς-σε-1377797

Βραδινή έξοδος για τους πρωταγωνιστές της σειράς, Σασμός στον Alpha. Το βράδυ του Σαββάτου 12 Φεβρουαρίου, οι ηθοποιοί βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο όπου ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους, ο Γιάννης Κότσιρας και η Γιώτα Νέγκα.

Να θυμίσουμε πως ο γνωστός τραγουδιστής ερμηνεύει το τραγούδι “Σασμός” το οποίο και ακούγεται κατά τη διάρκεια της σειράς του Alpha.

Ο Μιχάλης Αλικάκος, η Δανάη Παππά, ο Γιώργος Αμούτζας, η Εριέττα Μανούρη, ο Στρατής Χατζησταματίου, Γιάννης Ζαραφωνίτης και Νεκταρία Γιαννουδάκη απόλαυσαν την μουσική βραδιά μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές της τηλεοπτικής σειράς.

Στην πρεμιέρα του Γιάννη Κότσιρα και της Γιώτας Νέγκα, βρέθηκαν μεταξύ άλλων η Ματίνα Νικολάου, ο Αιμίλιος Χειλάκης και η σύζυγός του, Αθηνά Μαξίμου.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Σασμός – Όσα θα δούμε την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου

Ο Αστέρης περνά την πρώτη του νύχτα στην φυλακή. Στην καινούρια του καθημερινότητα, ένας νέος κίνδυνος θα κάνει την εμφάνισή του, από τον οποίο δεν θα μπορέσει να ξεφύγει εύκολα… Η Άσπα γνωρίζει για ακόμη μια φορά τη βίαιη πλευρά του Κώστα. Θα τον καταγγείλει αυτή τη φορά στις Αρχές;

Ο Άγγελος προβαίνει σε μία δήλωση ενώπιον του συμβολαιογράφου, που πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι των Σταματάκηδων, και αλλάζει τα δεδομένα ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Θοδώρα και Γιώργης αποφασίζουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, την ώρα που ο Μανόλης προβαίνει σε μία νέα, πολλά υποσχόμενη γνωριμία.

Η Καλλιόπη εξακολουθεί να ψάχνει ποιο είναι το άτομο που την πρόδωσε, οι υποψίες της, ωστόσο, είναι αβάσταχτες, ακόμη και για αυτή την ίδια…

Πηγή:tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook