Σασμός: Οι δύο ήρωες της σειράς που αποχωρούν

σασμός-οι-δύο-ήρωες-της-σειράς-που-αποχ-1356130

Δύο πρόσωπα που μπήκαν στα σπίτια μας μέσα από τον «Σασμό» αποχωρούν από τη σειρά

Η νέα χρονιά επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους τηλεθεατές του «Σασμού» που θα δουν την τράπουλα να ανακατεύεται, άλλοτε για το καλό κι άλλοτε για το κακό.

Τα πρόσωπα που ετοιμάζονται να κάνουν ηρωική έξοδο από τη σειρά -έχουν ολοκληρώσει τα γυρίσματα και τον ένα εξ’ αυτών τον βλέπουμε ήδη σε σειρά άλλου καναλιού- είναι δύο.

Ο πρώτος είναι ο Διονύσης, ο εγκέφαλος του κυκλώματος των αρχαιοκάπηλων που απείλησε τη ζωή τη Αργυρώς, χωρίς επιτυχία όπως θα δούμε. Τον «κακό» της σειράς υποδύθηκε με επιτυχία ο Μιχάλης Αλικάκος.

Ο δεύτερος ήρωας που ολοκληρώνει τις επόμενες ημέρες τον κύκλο του είναι ο Πετρής, κατά κόσμον Κώστας Νικούλι. Ο γιος της Μαρίνας και αδελφός της Αργυρώς θα κάνει δραματική έξοδο από τη σειρά και η απουσία του θα ανοίξει νέες πληγές και θα αναστατώσει τα σχέδια όλων. Πίσω του θα αφήσει την μητέρα και την αδελφή του αλλά και την Θοδώρα και τη Σεμίνα, τις δύο γυναίκες που τον διεκδίκησαν και, με διαφορετικό τρόπο η καθεμία, συνέτειναν στην δραματική κατάληξη.

Και ενώ Αλικάκος και Νικούλι οδεύουν προς την έξοδο, ένας νέας ήρωας μπήκες στη σειρά για να προσθέσει το δικό του λιθαράκι στον μύθο. Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, ηθοποιός με μακριά θητεία στο θεατρικό σανίδι και άκρως επιλεκτική σχέση με την τηλεόραση, είναι ο Βλάσης Καραπάνος, ο ισοβίτης τρόφιμος των φυλακών, με το ιδιόρρυθμος αίσθημα δικαιοσύνης, που ασκεί την εξουσία του στον τοπικό υπόκοσμο με σιδερένια πυγμή και χωρίς έλεος.

Η είσοδος του Βασίλη Καραπάνου στη «σκηνή» θα φέρει αναστάτωση στη ζωή της Στέλλας, από την οποία θα ζητήσει να αναλάβει μία υπόθεση υψίστου ενδιαφέροντος για τον ίδιο. Μια υπόθεση που θα θέσει σε κίνδυνο τη ζωή της νεαρής δικηγόρου.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook