Σασμός: Ο Μαθιός και ο Ευθύμης σε μια αναμέτρηση δίχως όρια!

σασμός-ο-μαθιός-και-ο-ευθύμης-σε-μια-αν-1694310

ΣΑΣΜΟΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΛΩΝΟΥΝ ΑΠΟΨΕ

Ο Μαθιός και ο Ευθύμης σε μια αναμέτρηση δίχως όρια! Η Βασιλική παραδίνεται σε σκοτεινές σκέψεις.

Δείτε απόψε, Πέμπτη 18 Μαΐου, στις 21:00

Επεισόδιο 135

Όλο το χωριό προετοιμάζεται και χαίρεται για το γλέντι του Αντώνη, εκτός από την Βασιλική που μετά τη συνάντησή της με τον Ευθύμη παραδίνεται σε σκοτεινές σκέψεις. Το ένστικτο του Αντώνη είναι κοντά στον πραγματικό ένοχο και πιέζει τον Μανόλη να μιλήσει. Ο Αντώνης και η Ντίνα συζητούν για το φόνο του Στεφανή Σταματάκη. Η υπόθεση ανοίγει ξανά και ο κλοιός στενεύει!

Τη στιγμή που ο Μύρος με την Άσπα έρχονται πιο κοντά, ο Αστέρης απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την Αργυρώ. Κι ενώ η Καλλιόπη ζορίζει τον Παύλο να της αποκαλύψει την αλήθεια που της κρύβουν όλοι, ο Μαθιός υποκύπτει στην πρόσκληση του εχθρού του και πηγαίνει να αναμετρηθούν…

Δείτε το sneak preview:

Δείτε το trailer:

Πρωταγωνιστούν:

Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Όλγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook