Σασμός – Αλέξανδρος Δαβιλάς: «Ο κόσμος με βρίζει, μου λένε να πεθάνω και με μπλοκάρουν στα social»

σασμός-αλέξανδρος-δαβιλάς-ο-κόσμος-1329335

Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Δαβιλάς μίλησε για το ρόλο του Άγη που υποδύεται στον Σασμό του Alpha, για τις αντιδράσεις του κόσμου, αλλά και για τον δίδυμο αδερφό του.

«Ο ρόλος μου στο Σασμό δεν έχει καμία σχέση με μένα. Στη σκηνή με τον Δημήτρη Λάλο τρόμαξα στ’ αλήθεια, είμαι πραγματικά φοβισμένος. Το κάναμε πρόβα και στη λήψη ξαφνικά αρχίζει και φωνάζει λίγο, βγάζει ένα γρέζι, κάτι που δεν το είχε κάνει στην πρόβα, τρόμαξα πραγματικά», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Δαβιλάς.

Ο Αλέξανδρος Δαβιλάς πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ο ρόλος μου δεν είναι τόσο κακός όσο φαίνεται, ήταν πιο ήρεμος, πιο αστείος. Εγώ τον έχω κάνει τόσο βαρύ. Δεν ξέρω αν θα πάμε και δεύτερη σεζόν, αλλά έτσι ακούγεται. Ο κόσμος με βρίζει πάρα πολύ, μου λένε “να πεθάνεις” και τέτοια. Απαντάω σε όλους. Τους λέω ευχαριστώ πολύ, στέλνω καρδούλες και συνήθως ή σβήνουν τα μηνύματα ή με μπλοκάρουν».

«Έχω δίδυμο αδερφό. Πιο πολύ σταματούν αυτόν για να βγάλουν φωτογραφίες, παρά εμένα. Του έκαναν έκπτωση σε ξενοδοχείο γιατί νόμιζαν ότι είμαι εγώ», είπε επίσης ο Αλέξανδρος Δαβιλάς.

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook