Σαρρής: Μας κόστισε πολιτικά που τα βάλαμε με τα συμφέροντα των Χανίων – Τι λέει για τον ΣΥΡΙΖΑ

σαρρής-μας-κόστισε-πολιτικά-που-τα-βάλ-937481

Τη Γενική Συνέλευση της δημοτικής κίνησης «Πρωτοβουλία Πολιτών για την Αυτοδιοίκηση: Πρώτα ο Άνθρωπος», πραγματοποίησαν τα μέλη της παράταξης που συμμετέχει στο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων, το απόγευμα της Δευτέρας στο Δημαρχείο.

Ο επικεφαλής της παράταξης και δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Σαρρής, είπε ότι η γενική συνέλευση προβλέπεται από το καταστατικό της κίνησης και γίνεται μια φορά ανά διετία, για να εκλέξει το συντονιστικό όργανο που ορίσει τη χάραξη της στρατηγικής και τις θέσεις της κίνησης για το επόμενο διάστημα.

Όσον αφορά στα μειωμένα ποσοστά της παράταξης από τις τελευταίες εκλογές, ο κ. Σαρρής σχολίασε ότι αυτό έγκειται σε διάφορα ζητήματα, μεταξύ άλλων επικοινωνιακής φύσεως με τους δημότες, αλλά και στο ότι η παράταξη πήρε θέση για διάφορα καίρια ζητήματα και συμφέροντα του Δήμου Χανίων.«Είναι αναντίστοιχα όμως της δράσης της παράταξης όλα αυτά τα χρόνια και στα σημαντικά ζητήματα που αναδείξαμε και πήραμε ξεκάθαρη θέση», συμπλήρωσε.

«Ο κόσμος θεώρησε ότι είμαστε και μεις μέρος των πολιτικών που εφάρμοσε ο ΣΥΡΙΖΑ»

Στο κομμάτι ταύτισης της παράταξης με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς πολλά από τα μέλη της είναι και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την στήριξή της από το κόμμα, ο κ. Σαρρής είπε ότι ίσως συνέβαλλε και αυτό στο εκλογικό αποτέλεσμα, τονίζοντας ωστόσο ότι σε διάφορα ζητήματα η παράταξη κινήθηκε ενάντια στις κυβερνητικές θέσεις και πολιτικές.

«Εμείς προσπαθούμε – και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, να είμαστε απέναντι σε πολιτικές που θίγουν τα συμφέροντα των πολιτών, ακόμα και αν αυτό αντιβαίνει τις κεντρικές πολιτικές που εφαρμόζονται», είπε χαρακτηριστικά. «Αυτό που μας κόστισε πάντως στο εκλογικό αποτέλεσμα, είναι ότι θίξαμε διάφορα θέματα που ταλαιπωρούν την πόλη και τον Δήμο μας, όπως η διαπλοκή, ο παραγοντισμός και οι πελατειακές σχέσεις, ακόμα και στις δημοτικές υπηρεσίες, όπως οι εργολαβίες στην καθαριότητα, η καταπάτηση δημόσιου χώρου και διάφορες άλλες παθογένειες που είναι ακόμα εδώ», δήλωσε κλείνοντας ο κ. Σαρρής.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Σαρρής: Μας κόστισε πολιτικά που τα βάλαμε με τα συμφέροντα των Χανίων – Τι λέει για τον ΣΥΡΙΖΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook