Sarpidon Suites: Σημείο ορόσημο για την πολυτελή και συγχρόνως πλήρως ιδιωτική διαμονή στα Χανιά

sarpidon-suites-σημείο-ορόσημο-για-την-πολυτελή-κα-1083435

Το Sarpidon Suites είναι ένα σημείο ορόσημο για την σύγχρονη πολυτελή και συγχρόνως πλήρως ιδιωτική διαμονή στα Χανιά.

Χτισμένο το 2020, μόλις 10 χιλιόμετρα δυτικά της πόλης των Χανίων στην κοσμοπολίτικη Αγία Μαρίνα και δίπλα ακριβώς από τον Πλατανιά, παρέχει εξαιρετικές επιλογές για τη διαμονή, τη χαλάρωση, την ηρεμία. Το Sarpidon Suites χτίστηκε με το όραμα να αποτελέσει ένα ξενοδοχείο ορόσημο για την σύγχρονη πολυτελή διαμονή στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων.

Συνδυάζοντας τα παραδοσιακά στοιχεία της ελληνικής φιλοξενίας με τις πολυτελής δομές, την καινοτομία και εξαιρετικές υπηρεσίες, το Sarpidon Suites δημιουργήθηκε με έμφαση στον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, εμπλουτισμένο με λεπτομέρειες πολυτέλειας.

Ο δημιουργικός και καινοτόμος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του Sarpidon Suites είναι εμπνευσμένος από την επιτακτική ανάγκη για πολυτελή διαμονή σε πλήρη ιδιωτικότητα. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι όλες οι σουίτες έχουν ιδιωτική πισίνα.

Όλοι οι επισκέπτες στο Sarpidon Suites απολαμβάνουν πλήρη ιδιωτικότητα. Δεν υπάρχουν κοινόχρηστοι χώροι ενώ όλες οι σουίτες διαθέτουν ιδιωτική πισίνα. Η πλειοψηφία από τις σουίτες διαθέτει και ιδιωτική αυλή. Είναι πλήρως επιπλωμένες με ποιοτικά έπιπλα και premium στρώματα ύπνου.

Στόχος είναι η διαρκής αναβάθμιση των υπηρεσιών των επισκεπτών και να είναι η πολυτέλεια και η ιδιωτικότητα δύο έννοιες που θα έχει απολαύσει ο επισκέπτης αποχωρώντας από το Sarpidon Suites

Διεύθυνση: Οδός Κάμπου, Αγία Μαρίνα, Χανιά  Τηλέφωνο: 6970084144

Email: [email protected]

Facebook page: https://www.facebook.com/sarpidonsuites

Instagram προφίλ: https://www.instagram.com/sarpidonsuites

Website επιχείρησης: https://sarpidonsuites.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook