«Σαρωτικοί» έλεγχοι για κάμπινγκ στη Σούγια

σαρωτικοί-έλεγχοι-για-κάμπινγκ-στη-1042288

Ασταμάτητοι είναι οι έλεγχοι της αστυνομίας στην Κρήτη. Οι έλεγχοι δεν επικεντρώνονται μόνο στις παραλίες αλλά και στην τήρηση των μέτρων με χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους, τήρηση αποστάσεων και αποφυγή συνωστισμού.

Η φωτογραφία που αναρτήθηκε στο facebook αποτυπώνει έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στη Σούγια Χανίων.

Το πρωί αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων πραγματοποίησαν ελέγχους στην ανατολική παραλία της Σούγιας και απομάκρυναν σύμφωνα με τη Νέα Κρήτη με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ περίπου 12 άτομα που έκαναν κάμπινγκ, καθώς από την νομοθεσία απαγορεύεται η ελεύθερη κατασκήνωση.

14 thoughts on “«Σαρωτικοί» έλεγχοι για κάμπινγκ στη Σούγια

  1. Μακάρι μπας και ξεβρωμίσουν τα νερά της Σούγιας που κάποτε ήταν πεντακάθαρα.. Τα τελευταία χρόνια μαύρο χάλι με τόσους βρωμιάρηδες γυμνούς μαζί με τα σκυλιά τους να κολυμπούν εκεί (στην ουσία για να πλυθούν..) ένεκα…ελεύθερου κάμπιγκ!

    1. Ποσο μισος παιζει να χεις μεσα σου; Η ποσα δωματια να χεις στη Σουγια;
      Αρχικα που κολλαει η βρωμια με το γυμνο ή επισης πως ακριβως βρωμιζουν τα νερα οι ανθρωποι απλα κολυμπωντας για εξηγησε μου! Γιατι τα νερα της Σουγιας δυστυχως βρωμεζαν εξαιτιας των λυματων των περιοχων! Περιοχες χωρις βιολογικους! Επισης τα νερα βρωμεζουν απο τα σκαφη και τα πλοια, με τα πετρελαια και τα λαδια! Οι θαλασσες βρωμιζουν απο τα σκουπιδια μας! Που πιστεψε με πολλοι απο τους κατασκηνωτες αγαπανε και φροντιζουν τη φυση πολυ περισσοτερα απο σενα! Η Σουγια εγινε γνωστη πανελλαδικα απο το ελευθερο καμπινγκ της!
      Προστιμα και υψηλα σε οσους αφηνουν σκουπιδια ναι!! Οχι στους κατασκηνωτες, η φυση ανηκει σε ολους μας και οχι στους καντινιερηδες και στα μαγαζια!
      Επισης, επειδη καποιοι αχρηστοι και αμυαλοι σαν και σενα θεωρειται βρωμια την γλυτσα που βγαζουν οι πετρες τοτε προβλημα σας! Πηγαιντε στα Ελαφονησια και τις Αγιες Μαρινες που ειναι καθαρα αφου δεν κατασκηνωνουν!
      ΜΠΕΕΕ ΑΝΝΟΥΛΑ! ΜΠΕΕΕΕΕ
      Και ολα αυτα απο κατοικο του ανατολικου Σελινου που γραφω και επωνυμα!

      1. Eγώ μπορεί δωμάτια στην …Σούγια να ΜΗΝ ΕΧΩ ..αλλά ότι εσύ για χρόνια διακοπάρεις με ελεύθερο(!) κάμπιγκ είναι πασιφανές!! Οσο για το πόσο οι ελεύθεροι…κατασκηνωτές(!) αγαπάνε και φροντίζουν την φύση το γνωρίζουμε γι’ αυτό άλλωστε και την προτιμούν γι’όλες τους τις…»ανάγκες»!!! Ποιά παραλία να μείνει καθαρή…μετά από τέτοια ΕΠΕΛΑΣΗ??? Εδώ ακόμη τα πανέμορφα βότσαλα … της παραλίας της Σούγιας εξαφανίστηκαν(!) από την πολλή ..»αγάπη» και φροντίδα!!!!!!

        1. Χαχαχα τα βοτσαλα έφυγαν εξαιτίας των κατασκηνωτων? Χαχαχα ρε εκτιθεστε! Ξερεις απο τη Σουγια περνάει ποταμός! Επίσης οτι αφορα τις »αναγκες». Οι αναγκες ειναι απλα αντιαισθητικες και συμφωνώ απόλυτα. Σίγουρα ομως δε μολυνουν καθως η φύση δε φτιάχτηκε με βοθρους! Οποτε και αυτο ειναι μια δικια μας παρεμβαση στη φύση.

    2. ΔΕΝ ΚΑΤΕΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Η ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΓΥΜΝΟΙ ΕΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΟΥΜΕ! ΑΝΤΕ ΜΕ ΚΑΝΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΒΡΑΚΙ ΜΑΣ! ΠΡΙΝ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗ ΣΟΥΓΙΑ ΕΣΕΙΣ, ΣΤΗ ΣΟΥΓΙΑ ΚΟΛΥΜΠΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΓΥΜΝΟΙ! ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙΑ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ! ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ! ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
      Η ΣΟΥΓΙΑ ΕΒΡΩΜΕΣΕ ΜΕΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ! Η ΣΟΥΓΙΑ ΕΒΡΩΜΕΣΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΙΝ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ Η ΓΟΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ!
      Η ΦΥΣΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΕ ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ! ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΤΕ ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ! ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΜΝΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ! ΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΝΕΑ ΣΤΟ ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ Η ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ!

    3. Οταν λες καποτε ποτε εννοεις; Γιατι η Σουγια ηταν απο το 80′ κατεξοχην μερος για ελευθερο καμπινγκ και απο τις πιο διασημες παραλιες της Κρητης για γυμνιστες! Βεβαια τοτε δεν ειχε 200 κλινες και δεν ερχοντουσαν 500 τουριστες καθε Σαββατοκυριακο!
      Μακαρι να ξεβρωμισουμε απο κατι τετοιες φασιστικες αντιληψεις !

      1. Φασιστικές αντιλήψεις????? Πως φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέαν του τι εστί Φασισμός παρά μόνο από τα βιβλία του …κόμματος(!) που ενημερώνεσαι!! Μάθε λοιπόν ότι στην έννοια του Φασισμού εκτός των πολλών και άκρως δυσάρεστων για όλους εσάς τους «ελεύθερους..ανεύθυνους» κι’ ωραίους…περιλαμβάνεται η απόλυτη έννοια της καθαριότητας μαζί με την έννοια της ΤΑΞΗΣ και ΗΘΙΚΗΣ..(!) βεβαίως …βεβαίως! Αλλά ψιλά γράμματα γι’ εσάς όλα…αυτά!!!!!!!!!!!

    4. ενω τα δωματια εχουν βιολογικους, εχω βαρεθει να βλεπω βυτια να πηγαινορχονται, τωρα 30 χρονια δεβ εχω συναντησει κανενα. Και οι σκηνιτες βεναια καλοι βρωμοι κι αυτοι, η σκατουλα παει συννεφο οπου βρουνε χεζουνε.

  2. Βρε δεν πατε στο διαολο.. Κλειστες οι παραλιες κλειστα τα ξενοδοχεία.. Να πεθανουμε δηλαδή? Αμα τηρούνται τα μετρα προστασιας της φυσης τι ενοχλούν ειδικα αυτη την περιοδο? Επειδή δε θα ρθουν τουριστακια και δε θα πλουτισουν οι ξενοδοχοι θα την πληρώσουμε εμείς… Οι παραλίες τα βουνα ειναι δικα μας αρκει να τα προστατευουμε και με το παραπάνω..
    ΥΓ. Η κατασκήνωση ανεμογεννητριων στα βουνά ειναι νόμιμη η σκηνη κατω απο ενα δεντρο παράνομη.

  3. Στα τσακιδια η αχρηστη νομοθεσια σας! Η φυση ειναι για ολους που τη σεβονται!
    Anna εισαι αθλια, κ συ κ οι αποψεις σου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook