«Σάρωσε» ο ΟΑΧ στα Παγκρήτια μαθητικά πρωταθλήματα σκάκι – Οι αθλητές με τις τρομερές επιδόσεις | Photos

σάρωσε-ο-οαχ-στα-παγκρήτια-μαθητικά-1444771

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων στα παγκρήτια μαθητικά πρωταθλήματα σκάκι, που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαΐου στο Ρέθυμνο. Παρά το υψηλό επίπεδο συναγωνισμού σε όλες τις κατηγορίες, οι νεαροί μαθητές κατάφεραν να διακριθούν, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΛΥΚΕΙΩΝ

Στην κατηγορία Λυκείων, ο Θάνος Μαυρίδης του 2ου Λυκείου Χανίων αναδείχτηκε επάξια πρωταθλητής Κρήτης με 4.5 βαθμούς αήττητος.

Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Η Α’ Γυμνασίου μας γέμισε με ιδιαίτερη χαρά, καθώς οι μαθητές του ΟΑΧ κυριάρχησαν, επικρατώντας στις τρεις από τις τέσσερις πρώτες θέσεις. Η Χρυσή Χασουράκη του 2ου Γυμνασίου Ελ. Βενιζέλου (η οποία προπονείται με τις Ακαδημίες του ΟΑΧ) ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Κρήτης με 7 βαθμούς, επικρατώντας σε όλες τις αναμετρήσεις. Ο Μάνος Μαυρίδης του Πειραματικού Γυμνασίου Χανίων με 6 βαθμούς κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία αγοριών και τη 2η συνολικά, ενώ ο Γιάννης Μπενάκης του 6ου Γυμνασίου Χανίων κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία αγοριών και την 3η συνολικά σε ισοβαθμία.

Δ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Στη Δ’ Δημοτικού ο Μιχάλης Χριστοδουλάκης του Δημοτικού Σχολείου Βαμβακοπούλου ισοβάθμησε αήττητος στην 1η θέση με 6 βαθμούς και κέρδισε τον τίτλο του πρωταθλητή Κρήτης.

Γ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Στη Γ’ Δημοτικού ο Στράτος Καραγιαννάκης είχε πολύ καλή απόδοση συγκεντρώνοντας 4 βαθμούς οπότε και κατέλαβε την 12η θέση, σε μια πολύ δύσκολη κατηγορία.

Β’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Στη Β’ Δημοτικού, μετά από πολλές δυνατές αναμετρήσεις και αμφίρροπα παιχνίδια, ο Γιάννης Καλλιγέρης του 9ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων κατέλαβε τη 2η θέση στην Κρήτη, ενώ ο Λυκούργος Αντωνάκης του 10ου Δημοτικού Χανίων ισοβάθμησε στην 3η θέση με 5 βαθμούς. Επίσης, ο Ανδρέας Χαλκιαδάκης του 7ου Δημοτικού Χανίων είχε καλή απόδοση συγκεντρώνοντας 3.5 βαθμούς.

ΠΡΟΝΗΠΙΑ-ΝΗΠΙΑ

Στην κατηγορία προνηπίων – νηπίων όπου οι μικροί μαθητές κάνουν τα πρώτα τους “βήματα” στο μαγικό κόσμο του σκακιού, η Μαρίλεια Μαυρίδη του 30ου Νηπιαγωγείου Χανίων ήρθε 3η στην τελική κατάταξη, καθώς και 2η στην κατηγορία κοριτσιών. Ακόμη, ο Ερμής Μαυρίδης του 8ου Νηπιαγωγείου Χανίων κατετάγη 3ος στα νήπια με 4 βαθμούς.

Επόμενη πρόκληση για τους νεαρούς αθλητές αποτελεί η τελική φάση των πανελλήνιων μαθητικών πρωταθλημάτων της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το διάστημα μεταξύ 11-13 Ιουνίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook