Σάρωσε ο ΝΟΧ – Βραβεύτηκαν έξι αθλητές από την Κολυμβητική Ομοσπονδία

σάρωσε-ο-νοχ-βραβεύτηκαν-έξι-αθλητές-1620385

Την τιμητική του είχε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στην λαμπρή τελετή που διοργάνωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία, τιμώντας τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες για τις διακρίσεις που είχαν την περασμένη χρονιά, καθώς και για όλα όσα πέτυχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Οι Γιώργος Μητράκης και Ασπασία Φουράκη από το πόλο, η Γεωργία Περάκη, καθώς και ο προπονητής της, Ηλίας Καλαμαρίδης, από την τεχνική κολύμβηση, οι Γαρυφαλιάνα Νίκου και Ιφιγένεια Κρομμυδάκη από την καλλιτεχνική κολύμβηση ήταν αυτοί που παρέλαβαν τιμητικές πλακέτες από την ΚΟΕ στην εκδήλωση που διεξήχθη το βράδυ της Τρίτης (31/1) στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου “Athens Marriott”.

Πιο αναλυτικά:

• Ο Γιώργος Μητράκης τιμήθηκε για το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης παίδων που διεξήχθη στο Βόλο.

• Η Ασπασία Φουράκη παρέλαβε πλακέτα για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κορασίδων που διεξήχθη στην Λάρισα.

• Η Γεωργία Περάκη βραβεύτηκε για τις διακρίσεις της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων που διεξήχθη στο Πόζναν, όπου και κατέκτησε ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια. Επίσης βραβεύτηκε ο προπονητής της, Ηλίας Καλαμαρίδης.

• Η Ιφιγένεια Κρομμυδάκη βραβεύτηκε για την κατάκτηση των τριών χάλκινων μεταλλίων στα αγωνίσματα του κόμπο και του highlight τα οποία απέσπασε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών (Ρώμη), στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής νεανίδων (Κεμπέκ) και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων (Αλικάντε).

• Η Γαρυφαλιάνα Νίκου βραβεύτηκε για τα δύο χάλκινα μετάλλια στο αγώνισμα του highlight σε Κεμπέκ και Αλικάντε.

Βραβεύσεις υπήρξαν ωστόσο και σε άλλους πρώην αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και ειδικότερα στους Δημήτρη Σκουμπάκη και Κώστα Γαλανίδη στο πόλο και την Αννα Ντουντουνάκη στην κολύμβηση, ενώ ειδική βράβευση πραγματοποιήθηκε στον Μανώλη Μυλωνάκη μετά την αποχώρηση του από την ενεργό δράση.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook