«Σάρωσε» η Χανιώτισσα Μυρτώ Πρωιμάκη στο τένις – Κατέκτησε τη 1η θέση στο Junior Masters ΕΦΟΑ 2021

σάρωσε-η-χανιώτισσα-μυρτώ-πρωιμάκη-1242723

Μια ακόμη τεράστια επιτυχία για την Χανιώτισσα Μυρτώ Πρωιμάκη η οποία κατέκτησε την 1η θέση του πρωταθλήματος τένις Junior Masters ΕΦΟΑ 2021 που διεξήχθη από τις 19 έως 22 Νοεμβρίου από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Χαλκίδας.

Η αθλήτρια του Αντώνη Παπαγιαννάκη έφτασε στην κορυφή ενός πρωταθλήματος όπου συμμετέχουν οι 8 καλύτεροι τενίστες/τριες κάθε κατηγορίας (με βάση τη βαθμολογία που έχουν πάρει κατά τη διάρκεια της χρονιάς από τα πρωταθλήματα που έχουν λάβει μέρος), στις κατηγορίες: ΑΓΟΡΙΑ 12 -14-16 και 18 ετών και ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12-14-16 και 18 ετών.

Η τενίστρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Σούδας πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις (αν και μικρότερη κατά ένα χρόνο) σε μια διοργάνωση όπου μετέχουν οι καλύτερες αθλήτριες της Ελλάδας με το επίπεδο να είναι υψηλό δείγμα και της δυσκολίας του επιτεύγματος.

Αξίζει να αναφέρουμε πως σε αυτό το πρωτάθλημα οι 8 καλύτεροι της Ελλάδας χωρίζονται σε 2 ομίλους των 4 και αγωνίζονται μεταξύ τους ώστε να γίνει η αρχική κατάταξη. Έπειτα ανάλογα με την θέση που καταλαμβάνουν στον όμιλο τους, οι δύο πρώτοι αγωνίζονται μεταξύ τους για την 1η και δεύτερη θέση, οι δύο δεύτεροι αγωνίζονται για την 3η και τέταρτη θέση κ.ο.κ. ώστε να προκύψει η τελική κατάταξη.

Η Μυρτώ Πρωιμάκη δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης καθώς δεν έχασε ούτε σετ και τερμάτισε στην 1η θέση του ομίλου της, κερδίζοντας και τις τρεις αντιπάλους της.

Την Μπάτζη Μερόπη-Μαρία του Ο.Α. Θεσσαλονίκής με 2-0 σετ (6-2, 6-1) την Κοσκινά Δέσποινα του Ο.Α. Γλυφάδας με 2-0 (6-1, 6-4) και την Σμυρίδου Χρυσή του Ο.Α. Σερρών με 2-0 (6-2, 1-0 ret).

Στον τελικό των masters η Πρωιμάκη αντιμετώπισε την Μελίνα Ζουμπουλάκη από τον Α.Σ. Πάρνηθας και έφτασε στη νίκη με 2-0 σετ (6-3, 6-2) , καταλαμβάνοντας έτσι τη 1η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Junior Masters ΕΦΟΑ 2021.

Η Μυρτώ Πρωιμάκη ευχαριστεί ιδιαίτερα τους χορηγούς της, τα καταστήματα super markets SYN.KA και την KMF.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook