Σάρωσαν τα Χανιωτάκια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου με 14 μετάλλια | Photos

σάρωσαν-τα-χανιωτάκια-στο-πανελλήνιο-1639369

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Α και το Β μέρος του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ζίου Ζίτσου στην Αθήνα, με παραπάνω από 1900 συμμετοχές.

Στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα δυναμικό παρών έδωσε και η Ακαδημία πολεμικών Τεχνών Ακρωτηρίου με 20 αθλητές οι οποίοι κατέκτησαν συνολικά 14 μετάλλια εκ των οποίων 2 χρυσά, 5 ασημένια και 7 χάλκινα.

Ο προπονητής του Συλλόγου Γεωργουσάκης Γιώργος σε δήλωσή του,  επισημαίνει πως φέτος το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν ίσως από τα δυνατότερα της τελευταίας πενταετίας αφού και το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό αλλά και η συμμέτοχη των αθλητών στις κατηγορίες ήταν τεράστια. Πολλά από τα παιδιά που διακρίνονται κερδίζουν όχι μόνο την είσοδο τους στην εθνική ομάδα αλλά και μοριοδότηση για ΑΕΙ,ΤΕΙ ή ΤΕΦΑΑ.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την αγωνιστική παρουσία των αθλητών μας αφού η φετινή χρονιά είχε τόσο νέα άτομα χωρίς μεγάλη αγωνιστική εμπειρία, αλλά και έμπειρους αθλητές, σε νέες ηλικιακές ομάδες παλεύοντας με μεγαλύτερους ηλικιακά αθλητές. Όλοι οι αθλητές μας είναι άξιοι συγχαρητήριων για την προσπάθεια τους και το ήθος που έδειξαν κατά την διάρκεια των αγώνων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

1η θέση: Αναστασάκη Κατερίνα, Πετλίτσκας Χρήστος

2η θέση: Αδαμάκης Μανώλης, Μαλάμη Χρυσή, Σολανάκης Νικόλας, Λιγοψυχάκης Χάρης, Μαριανάκης Μανώλης,

3η θέση: Ζηνοδωράκη Χριστίνα, Μπαντουράκη Μαρία, Βρανάκης Μανώλης, Μαλάμη, Δημήτρης, Μαυρογέννης Ανδρέας, Παπαδάκης Αριστοτέλης, Μανωλικάκης Γιώργος

Συμμετοχή: Κλέτσας Νικόλας, Παπαδάκη Άννα, Ατζαράκης Στάθης, Χριστέας Παναγιώτης, Λιονάκης Άγγελος, Μπιτζανάκης Λευτέρης

 

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook