Σαρώνει τα Βραβεία Κορυφαίας Διάκρισης σε παγκόσμιο επίπεδο για 3η συνεχόμενη χρονιά Ζαχαροπλαστείο των Χανίων!

σαρώνει-τα-βραβεία-κορυφαίας-διάκρισ-1536720

Ένα από τα πιο γνωστά ζαχαροπλαστεία των Χανίων, βρέθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην κορυφή των προτιμήσεων από ντόπιους και ξένους επισκέπτες στο TripAdvisor, λαμβάνοντας  την πρώτη  θέση “Traveller’sChoice 2022”.

Η γνωστή πλατφόρμα TripAdvisor, βοηθά τους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν απεριόριστες δυνατότητες για κάθε τους ταξίδι. Με περισσότερες από 500 εκατομμύρια κριτικές και γνώμες που καλύπτουν τη μεγαλύτερη συλλογή ταξιδιωτικών καταχωρίσεων στον κόσμο, το TripAdvisor βοηθά τους ταξιδιώτες να αποφασίσουν ποιες επιχειρήσεις να επισκεφθούν.

Μια από αυτές είναι και το ζαχαροπλαστείο Παπανικολάκης, το οποίο βρίσκεται για μία ακόμη χρονιά στο νούμερο 1 της κατάταξης των καλύτερων ζαχαροπλαστείων, καφέ και φαγητού, ανάμεσα σε περισσότερες από 500 επιχειρήσεις των Χανίων! Έτσι, σύμφωνα με το TripAdvisor, το αγαπημένο ζαχαροπλαστείο των Χανίων βρίσκεται και στο 10% των καλύτερων ζαχαροπλαστείων στον κόσμο!

Ωστόσο το TripAdvisor δεν είναι η μοναδική πλατφόρμα που έχει δώσει άριστες βαθμολογίες και κριτικές στο ζαχαροπλαστείο Παπανικολάκης, καθώς τόσο στην ιστοσελίδα της RestaurantGuru (πλατφόρμα εξειδικευμένη για επιχειρήσεις εστίασης), όσο και στο Google, υπάρχουν αντίστοιχες θετικές κριτικές, επιβεβαιώνοντας την αγάπη και την προτίμηση όλων όσων επισκέπτονται το κατάστημα και κατά συνέπεια την ποικιλία, γεύση και άριστη ποιότητα των αλμυρών και γλυκών δημιουργιών που προσφέρει κάθε μέρα το ζαχαροπλαστείο Παπανικολάκης,

Πέρα όμως από την πολύ σημαντική, σταθερή επίτευξη βαθμολογίας «5 στα 5» από τους επισκέπτες, το ζαχαροπλαστείο Παπανικολάκης έχει «βάλει πλώρη» και για την κατοχύρωση της άκρως τιμητικής αναγνώρισης “Best of the Best” που απονέμεται σε επιχειρήσεις ανά τον κόσμο που επί συναπτά έτη λαμβάνουν τα “Traveller’sChoiceAwards”.

Σε επικοινωνία μας με τους ιδιοκτήτες Φραγκίσκο και Γιώργο Παπανικολάκη, μας δήλωσαν χαρακτηριστικά «οι διακρίσεις αυτές είναι η επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών μιας δυνατής ομάδας, που βάζει ποιότητα, μεράκι και τέχνη στις πιο γλυκές δημιουργίες. Για μία ακόμη φορά, αισθανόμαστε ιδιαιτέρως ευτυχείς και πάνω από όλα, ευχαριστούμε ειλικρινά όλους τους επισκέπτες μας από όλο τον κόσμο, αλλά και τη Χανιώτικη κοινωνία, τον καθένα ξεχωριστά, που αποφάσισαν να μας τιμήσουν και εμπράκτως με την κριτική τους.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook