Σαρώνει η Ντόρα σε νέα δημοσκόπηση – Ποιους «γαλάζιους» μετράνε για υποψήφιους βουλευτές στα Χανιά

σαρώνει-η-ντόρα-σε-νέα-δημοσκόπηση-πο-1449727

Κυρίαρχη του παιχνιδιού στα Χανιά αναδεικνύεται η Ντόρα Μπακογιάννη σε νέα δημοσκόπηση της GPO.

Τις διαθέσεις των πολιτών του Νομού Χανίων απέναντι στα κόμματα και στους «υποψήφιους» υποψήφιους βουλευτές καταγράφει δημοσκόπησης της GPO που διενεργήθηκε στα Χανιά από τις 4 μέχρι τις 10 Μαΐου για την εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Ενδιαφέρον έχουν οι διαθέσεις της «γαλάζιας» κοινής γνώμης των Χανίων για τους πολιτικούς της Νέας Δημοκρατίας.

Πρώτη και με μεγάλη διαφορά κατατάσσεται η βουλευτής και πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη με 48,4%,

  • δεύτερος ο Μανούσος Βολουδάκης με 37,1%
  • και ακολουθούν οι Βασίλης Διγαλάκης με 16,7%
  • Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης με 16%
  • Γιώργος Κονταξάκης με 7%
  • Δημήτρης Καμπουράκης με 6,5%
  • Δημήτρης Φραγκάκης με 4,8%
  • Νίκος Ξανθουδάκης με 3,2%
  • Έλβη Στασινού με 2,2%.

Ντέρμπι ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Η δημοσκόπηση κατέγραψε και τις δυνάμεις των κομμάτων στην εκλογική περιφέρεια των Χανίων, με τη Νέα Δημοκρατία να κατατάσσεται πρώτη με 26,6%, τον ΣΥΡΙΖΑ δεύτερο με 22,8%, το Κίνημα Αλλαγής τρίτο με 11,5% και ακολουθούν ΚΚΕ με 4,8%, Ελληνική Λύση με 2,7%, ΜέΡΑ25 με 3%, άλλο με 5,7%, ενώ οι αναποφάσιστοι φθάνουν το 16,8%.

zarpanews.gr

10 thoughts on “Σαρώνει η Ντόρα σε νέα δημοσκόπηση – Ποιους «γαλάζιους» μετράνε για υποψήφιους βουλευτές στα Χανιά

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ (ΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΣ) ΒΑΓΓΕΛΑ (ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ?????) ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ – ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΗ Ν.Δ.
    ΕΓΚΥΡΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΥΡΝΑ….
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Υ.Γ. : ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΑΔΙΚΟΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΟΔΗΜΗΤΡΗ ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ (ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ?????) ΒΑΓΓΕΛΑ.

  2. ειναι δυνατον οι πολιτες να διαλεγουν την μεγαλουτερη δοσιλογο που εχει αναδειξει η Κρητη ;;

  3. Αυτό είναι είδηση!!! Στα Χανιά, την ιδιαίτερη πατρίδα του Κούλη, μια από τις δημοσκοπήσεις του συστήματος βγάζει τη διαφορά με το ΣΥΡΙΖΑ στο 3,8%!!! Η δικιά τους δημοσκόπηση. Από τις δικές τους καλοταϊσμένες εταιρείες τους. Πού είναι οι γνωστές διψήφιες διαφορές των δύο κομμάτων; Πώς τους ξέφυγε αυτή η δημοσκόπηση και βγήκε στον αέρα; Έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.

  4. Ο/Η Πραγματικά ενα μόνο επίτευγμα εκτός τα παραπάνω ! Αν μπορούσα θα είχα φυλακίσει ολους τους πολιτικούς από το 1974 και μετά λέει:

    Εγώ ας πούμε το …..πιστεύω, αλλά ρωτάω από ενδιαφέρον και γιατί αγαπάω αυτή τη δυστυχή τη χώρα και το νησί μου :
    Μπορεί κάποιος ψηφοφόρος της να μας πει ένα επίτευγμα της για τον τόπο μας, κάτι που έκανε για το καλό του νόμου και του νησιού μας ? Θα μου απαντήσετε …..δώρησε τα κλεψίμαία αρχαία του πατέρα της στο μουσείο, φτιάχνει ωραία καλτσούνια σαν τη μαμά της, έχτισε βιλλα σε …….αγορασμένο από εξοφλημένο δάνειο οικόπεδο, έχει κουμπαριές στο νόμο πολλές, αν ναι έχει παιδιά που είναι όλα κρατικοδίαιτα ακολουθώντας πιστά το οικογενειακή παράδοση της ………….θυσίας για το λαό, ! Περιμένω απάντηση από τους φίλους της ΝΔ λοιπόν, πως γίνεται ένας στους δυο Χανιώτες να την ψηφίζει ? Γιατί αν είναι έτσι ζούμε σε νόμο με πραγματικά νοητικά καθυστερημένους πολίτες !

  5. XAXAXAXA.
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥ …….
    ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ……..

  6. Η αριστερά έδωσε τόσα χρόνια μεγάλα εργα μόνο στο Ηράκλειο και είχαν γραμμένα τα χανια , φταίνε βεβεια και οι βουλευτες μας.

    1. Φίλε Γιώργο, η αριστερά η δεξιά τό κέντρο κλπ υπάρχει στην ιδεολογία που είναι η λέξη που καμουφλάρουν το παιχνίδι τους οι πολιτικοί για να μας χωρίζουν, να σπέρνουν διχόνοια και έτσι να μας αποδυναμώνουν για να μπορούν να μας καθωντε στο σβερκο εναλλάξ οι ίδιοι και οι ίδιοι και οταν πεθαίνουν αυτοί να συνεχίζουν τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους κλπ ! Για το λαό το ΜΟΝΟ που υπαρχει είναι το ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ! Όσο τσιμπάμε στο δόλωμα της …….ιδεολογίας που μας ρίχνουν οι πολιτικοί θα είμαστε ΚΑΤΩ, οταν σταματήσουμε να τσιμπάμε και ψηφίσουμε όχι με ιδεολογια αλλά με το συμφέρον και το καλό το δικών μας κι της πατρίδας τότε θα βρεθούμε στο ΠΑΝΩ. Γνωρίζουμε τι σημαίνει ΚΑΤΩ γιατί το ζούμε από την εποχή του Κολοκοτρωνη, φτώχεια, ανέχεια, υπουδουλωση στον αφέντη, προσκύνημα και συμπεριφορά ραγιά για να εχουμε αυτά που δικαιουτε ο κάθε ελεύθερος άνθρωπος, μόρφωση, δουλειά, χρήματα, αγαθά, ποιότητα στη υγειονομική περιλθαψη, ελεύθερη βούληση να αποφασίζουμε πως θα ζήσουμε, προστασία από έγκλημα, ισόνομη δικαιοσύνη, μια καθαρή, όμορφη, τεχνολογικά προηγμένη και πολιτισμένη πατρίδα, ελευθερία έκφρασης, και μια ζωή χωρίς άγχος και δυστυχία και βέβαια μια ζωή με αξιοπρέπεια και σεβασμό στους κανόνες και στον συμπολιτη μας ! Το ΠΑΝΩ σημαίνει ακριβώς αυτά που ανέφερα παραπάνω και για το πετύχουμε πρέπει να ψηφίζουμε με το μονο κριτήριο την ικανοτητα και το πατριωτισμό, αφού αυτά είναι η λέξει κλειδί για να πάει μπροστά νας λαός και να ευημερήσει. Ποτέ κανενα πολιτικό για δεύτερη φορά εκτός αν φέρει το Χ4υσο αιώνα του Περικλή. Ας ψηφίσουμε λοιπόν τους αξιωτερους των ικανών, όχι λαμόγια, σούργελα λόγω επονυμου, επαγγελματος, γαμπας, στήθους ικανότητας μπάλας και ανύψωσης βαρών η πέταμα ακοντίου. Αυτά πληρώνουμε, αρκετά . Για τα παιδιά μας !

      1. Μπράβο φίλε μου. Σωστά τα λες
        Έτσι πρέπει να σκεφτούμε όλοι μας.
        Δεν πάει άλλο
        Όλα αυτά τα παράσιτα πρέπει να εξαφανιστούν
        Για το καλό των παιδιών μας

  7. Η δημοσκόπηση που έχετε αναρτήσει είναι εντελώς διαφορετική από την γνώμη των χανιωτων …. Η Πράγματικη δημοσκόπηση διαβάζετε ανάποδα από το τέλος προς την αρχή όπου οι υποψήφιοι έχουν μεγάλη προσφορά στον τόπο μας καθημερινά από τις υπηρεσίες τους… Αριστέα.Κ

  8. Εμεις οι Χανιώτες θεωρούμε τα προεκλογικά γκάλοπ που έχετε αναρτήσει ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Για να δείτε ποιοι είναι αυτοί που πραγματικά αξίζουν πρέπει να ξεκινήσετε να διαβάζετε από το τέλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook