Σαρμπέλ: Συγκλονίζει το δράμα του τραγουδιστή – «Έβγαζα όγκους συνέχεια, έκανα τέσσερις εγχειρήσεις στο λαιμό»

σαρμπέλ-συγκλονίζει-το-δράμα-του-τραγ-1682463

Για την απώλεια του πατέρα του, αλλά και τη δύσκολη περιπέτεια που είχε με την υγεία του μίλησε ο Σαρμπέλ.

Αρχικά, ο τραγουδιστής, μιλώντας στην εκπομπή «Status», είπε: «Σημασία έχει τι αφήνουν οι άνθρωποι πίσω. Σε μένα ο πατέρας μου αφήνει μόνο ευχάριστα και ένας λόγος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και κάνω αυτό που κάνω είναι για εκείνον γιατί ήταν πάρα πολύ περήφανος τότε. Ως τραγουδιστής και μουσικός δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του σαν Έλληνας να βρίσκεται στην Αθήνα και να γνωρίζει στον χώρο γνωστούς τραγουδιστές σαν τον Γιάννη Πάριο. Ήταν πάρα πολύ περήφανος για μένα. Όταν τον έχασα είπα πως για τον dad κάποια στιγμή θα γυρίσω να κάνω τραγούδια».

«Κάθε μέρα τον έχω στο μυαλό μου και λέω πως “ο πατέρας μου τα κάνει αυτά, ο πατέρας μου είναι μαζί μας”. Με συμβούλευε να μην αλλάξω χαρακτήρα για τίποτα, με ήθελε να είμαι πάντα κύριος με όλους. Μετά τον θάνατο του είχα αρρωστήσει και όλο αυτό επηρέασε πάρα πολύ την υγεία μου. Το πήρα πάρα πολύ άσχημα, έφυγε και με έναν πάρα πολύ άσχημο τρόπο επίσης. Τα τελευταία του λόγια ήταν “Παναγία μου, Παναγία μου, φτάνει” και μετά πέθανε. Υπέφερε πολύ και μετά αρρώστησα έχοντας χάσει έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο» συνέχισε.

Τέλος, όσον αφορά το πρόβλημα υγείας που πέρασε, είπε: «Είμαι και μοναχοπαίδι, δεν είχα να μοιράσω τον πόνο με αδέλφια, είμαι μόνος μου. Θυμάμαι πως μου πήρε χρόνια να το ξεπεράσω. Είχα αρρωστήσει τόσο πολύ που έκανα μετά τέσσερις εγχειρήσεις στον λαιμό, έβγαζα όγκους συνέχεια και ήμουν συνέχεια άρρωστος. Είχα κρυώσει άσχημα, δεν γινόμουν καλά λίγο πριν την πρώτη καραντίνα και μέσα στο lockdown έκανα άλλες τρεις εγχειρήσεις στο λαιμό».

Σαρμπέλ: Στη Eurovision είχα να φάω 5 μέρες

Ο τραγουδιστής ανέφερε μάλιστα ότι είχε 5 ημέρες να φάει κανονικά. «Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι, επειδή το φαγητό εκεί δεν ήταν ωραίο, είχα να φάω 5 ημέρες. Ήμουνα κίτρινος. Τρέχαμε ασταμάτητα και δεν έτρωγα. Έτρωγα μόνο μία σοκολάτα ή ένα μπισκότο για να αντέξω», είπε.

Προσέθεσε επίσης ότι «την ημέρα της Eurovision ήμουν πολύ αδύναμος και λέω πώς θα βγω το βράδυ να τραγουδήσω. Πήγα στην παραγωγή και τους είπα “βρείτε μου ένα ελληνικό εστιατόριο”. Έφαγα τα πάντα και έγινα άνθρωπος».

eleftherostypos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook