Σαρηγιάννης: Κορύφωση των κρουσμάτων την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου – Τι γίνεται στην Κρήτη

σαρηγιάννης-κορύφωση-των-κρουσμάτων-1277615

Ο καθηγητής Δημοσθένης Σαρηγιάννης και η ομάδα του αποκωδικοποιούν καθημερινά για το enikos.gr την ημερήσια επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ, παραθέτοντας τις εκτιμήσεις τους για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα.

Σε ότι αφορά την Κρήτη:

Στο Ηράκλειο, όπου εντοπίστηκαν 172 κρούσματα παρατηρείται μειωμένος αριθμός σε σχέση με προχθές, βρίσκεται πάνω από το όριο χαρακτηρισμού ως περιοχής ανησυχίας και συνεχίζει ανοδικά.

Στα Χανιά με 60 κρούσματα έχουμε μικρότερο αριθμό κρουσμάτων σε σχέση με προχθές και συνέχιση της ανοδικής τάσης, έχοντας ήδη βρεθεί πάνω από το όριο χαρακτηρισμού ως περιοχής ανησυχίας.

Μειωμένος αριθμός κρουσμάτων παρατηρείται στο Ρέθυμνο με 66 κρούσματα, και συνεχίζει η έντονα ανοδική τάση, που το έχει επαναφέρει πάνω από το όριο χαρακτηρισμού ως περιοχής ανησυχίας.

Στο Λασίθι παρατηρείται μικρότερος αριθμός κρουσμάτων σε σχέση με προχθές, καθώς εντοπίστηκαν 7 κρούσματα, η ισχυρή ανοδική τάση έχει περιέλθει σε πτώση, αλλά συνεχίζει να βρίσκεται πάνω από το όριο χαρακτηρισμού ως περιοχή ανησυχίας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook