Σαρακοστή στα Goody’s Burger House με τα αγαπημένα «Μεσογειακά»

σαρακοστή-στα-goodys-burger-house-με-τα-αγαπημένα-μ-830487

Τα Μεσογειακά γεύματα επιστρέφουν για άλλη μια χρονιά στα Goody’s Burger House. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο μενού που είναι διαχρονικά συνδεδεμένο με την περίοδο της Σαρακοστής, και το οποίο συνδυάζει θαλασσινά, λαχανικά και ζυμαρικά σε 13 αυθεντικές, νηστίσιμες συνταγές που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις.

Τους λάτρεις των Μεσογειακών περιμένει και φέτος η μεγάλη ποικιλία κλασικών και αγαπημένων νηστίσιμων γεύσεων, όπως το Γεύμα Μεσογείου με γαρίδες ή καλαμαράκια, το Club Sandwich με ψητά λαχανικά, και οι δροσερές σαλάτες Κρήτης, Caesars με γαρίδες και Ζυμαρικών με fusilli και λαχανικά.

Το φετινό μενού  περιλαμβάνει επίσης τις ανανεωμένες συνταγές του Burger με καλαμαράκια και του Burger με μπιφτέκια Γαρίδας, το MeatFree και το Veggie Burger καθώς και τη νέα απολαυστική σαλάτα Κινόα με γαρίδες.

Απολαύστε τα Μεσογειακά των Goodys Burger House από τις 15 Μαρτίου μέσω takeaway από το κοντινότερο κατάστημα Goody’s Burger House, ή μέσω delivery παραγγέλνοντας από το ανανεωμένο www.goodys.com ή το Goodys app.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook