Σαουδική Αραβία: Είχε 25χρονη κλειδωμένη, νηστική, της έριχνε καυτό λάδι και τη βίαζε | Video

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε μία κοπέλα από το Μπαγκλαντες στο σπίτι ενός Σαουδάραβα στην Τζέντα, αλλά τελικά κατάφερε να σωθεί από τα χέρια του κτήνους, χάρις στην έκκληση βοήθειας που απήθυνε μέσω του διαδικτύου.

Η η 25χρονη Σούμι Άκτερ, έφυγε από τη χώρα της και πήγε στην Σαουδική Αραβία για να βρει καλύτερη ζωή. Εκεί έπιασε δουλειά ως υπηρέτρια στο σπίτι του Σαουδάραβα και σύμφωνα με την ίδια της έριχνε καυτό λάδι στα χέρια της, την άφηνε νηστική, την χτυπούσε και την βίαζε.

Η τραγική της ιστορία έγινε γνωστή από βίντεο που ανέβασε η ίδια στο ίντερνετ και ζητούσε σπαρακτικά βοήθεια. «Δεν θα ζήσω άλλο. Σας παρακαλώ σώστε με. Με έχουν κλειδωμένη για 15 ημέρες και δεν μου δίνουν να φάω. Με χτυπούν και ρίχνουν στα χέρια μου καυτό λάδι», έλεγε σε ένα από αυτά. Ο εργοδότης της μάλιστα την «δάνειζε» σε φίλους τους που της συμπεριφέρονταν με τον ίδιο τρόπο!

Τελικά, μετά τον παγκόσμιο σάλο που προκλήθηκε και την παρέμβαση ακόμα και της κυβέρνησης του Μπαγκλαντές, η Σούμι επέστρεψε το πρωί της Παρασκευής στην πατρίδα της όπου καλύτερα να είναι φτωχή αλλά ζωντανή και ελεύθερη…

Μέχρι την τελευταία στιγμή οι αδίστακτοι εργοδότες της αρνούνταν να υπογράψουν τα απαραίτητα έγγραφα που θα της επέτρεπαν να φύγει, ισχυριζόμενοι ότι τους χρωστούσε χρήματα! Στο τέλος Οκτωβρίου μια άλλη γυναίκα από το Μπαγκλαντές που εργαζόταν στην Σαουδική Αραβία επέστρεψε στην χώρα της αλλά σε φέρετρο…

Πηγή: newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ