Σάντρα Βουτσά: Σε διαμάχη με τη δεύτερη σύζυγο του Κώστα Βουτσά για 70 πίνακες μεγάλης αξίας

σάντρα-βουτσά-σε-διαμάχη-με-τη-δεύτερη-1207688

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» παραχώρησε συνέντευξη η Σάντρα Βουτσά η οποία εξήγησε για ποιο λόγο αποφάσισε να μιλήσει δημόσια τους πίνακες μεγάλης αξίας που είχε στην κατοχή του ο πατέρας της, Κώστας Βουτσάς.

«Αναγκάστηκα να μιλήσω γιατί συμβαίνει κάτι δύσκολο και λάθος. Τις επιθυμίες των ανθρώπων που “φεύγουν” από τη ζωή, τις σέβεσαι» ανέφερε αρχικά η Σάντρα Βουτσά.

Στην συνέχεια η κόρη του Κώστα Βουτσά πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει διαθήκη του πατέρα μου ούτε έχουμε κληρονομήσει κάποια αμύθητη περιουσία. Ο πατέρας μου αγόραζε για πάρα πολλά χρόνια πίνακες, έργα τέχνης. Ήταν μια επένδυση για εμάς, τις τρεις κόρες του. Η δεύτερη γυναίκα του πατέρα μου πήρε αυτούς τους πίνακες για να τους φυλάξει σε έναν αποθηκευτικό χώρο. Δεν χωρούσαν σε σπίτι, ήταν πάρα πολλοί».

Συνεχίζοντας να μιλάει για τους πίνακες μεγάλης αξίας, η Σάντρα Βουτσά σημείωσε: «Όταν ο πατέρας μου ζούσε κόντευαν να βάλουν πίνακες και στο ταβάνι, είναι πάνω από 70 πίνακες. Η συζήτηση για τους πίνακες γινόταν κατά καιρούς με τον πατέρα μου λέγοντάς μου πως “όταν θα φύγω από τη ζωή οι πίνακες θα μοιραστούν σε εσάς τις 3 με κλήρωση”. Στις αρχές του 2019 έγινε και μια κουβέντα και υπήρχαν δύο μάρτυρες. Σε μια κουβέντα που έγινε μέσα στο καλοκαίρι γι αυτό το θέμα, πήρα ένα τελεσίγραφο, ότι “οι πίνακες είναι δικοί μου και δεν τους δίνω”. Αυτό είναι που έχει προκύψει και με έχει εξοργίσει. Είναι ανένδοτη σε αυτή την απόφαση».

«Μπορεί να πιστεύει ότι οι πίνακες είναι δικοί της. Γιατί δεν έλυσε αυτό το θέμα με τον πατέρα μου πριν φύγει από τη ζωή; Περίμενε τόσα χρόνια μέχρι που θα έφευγε ο πατέρας μου για να κάνει αυτό που ήθελε αυτή. Ο πατέρας μου δεν άφησε διαθήκη γιατί δεν πίστευε στις διαθήκες και δεύτερον γιατί θεωρούσε ότι θα σεβαστούμε τις επιθυμίες του. Όλα τα συζητάω, όλα τα σκέφτομαι, είμαι ακόμα σε σκέψεις και θα δω τι θα κάνω» πρόσθεσε η Σάντρα Βουτσά.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook