Σάμος: Κατέρρευσε η οροφή του δημαρχείου μετά τους σεισμούς – «Ο Θεός μας φύλαξε» λέει ο δήμαρχος

σάμος-κατέρρευσε-η-οροφή-του-δημαρχεί-1519005

Σοκάρουν οι εικόνες από το δημαρχείο στην Σάμο που δημοσίευσε ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος σχολιάζοντας πως ήταν καθαρή τύχη ότι κάποιος υπάλληλος δεν τραυματίστηκε όταν κατέρρευσε μέρος της οροφής. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για συνεπεία των πρόσφατων σεισμικών δονήσεων που έπληξαν το νησί.

«Ο Θεός μας φύλαξε. Λόγω πτώσης οροφής προ ολίγου στο χώρο αναμονής του ισογείου του Δημαρχείου και μέχρι ολοκλήρωσης του ελέγχου παραμένει κλειστό» έγραψε δημοσιεύοντας αρκετές φωτογραφίες από τις ζημιές και τα χαλάσματα.

Σύμφωνα με το Samos24, κλιμάκιο μηχανικών του Δήμου έκανε ήδη σε μακροσκοπική εξέταση ολοκλήρου του κτιρίου και δόθηκαν οδηγίες σε συνεργείο του Δήμου σχετικά με την άρση των επικινδυνοτήτων.

Ο δήμαρχος επανήλθε με νέα ανάρτηση σημειώνοντας ότι «το άμεσο ενδιαφέρον και τη στήριξη του δήμου μας σε όποια ενέργεια απαιτηθεί εξέφρασε προ ολίγου, σε προσωπικό τηλεφώνημα του, ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας μετά το παραλίγο ατύχημα στο Δημαρχείο μας. Ευχαριστώ για το ειλικρινές ενδιαφέρον και την ουσιαστική στήριξη. Ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον».

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook