Σάλος! Το Υπουργείο Πολιτισμού ανέβασε παλιές φωτογραφίες μετά τη φωτιά στις Μυκήνες

σάλος-το-υπουργείο-πολιτισμού-ανέβασ-1098230

Εικονική πραγματικότητα και λογοκρισία από το ΥΠΠΟ για την πυρκαγιά στον αρχαιολογικό χώρο

Την έντονη αντίδραση των χρηστών του twitter, προκάλεσε ανάρτηση του υπουργείου Πολιτισμού αναφορικά με το πέρασμα της πυρκαγιάς στις Μυκήνες από τον αρχαιολογικό χώρο, καθώς το ΥΠΠΟ «ανέβασε» παλαιότερες φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν άθικτα τα μνημεία.

Μάλιστα, σύμφωνα με καταγγελίες χρηστών του twitter, το υπουργείο διαγράφει και μη αρεστά σχόλια.

Δείτε την ανάρτηση του Υπουργείου στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter:

Συγκεκριμένα το υπουργείο, αναφέρει ότι «τα μνημεία που δεσπόζουν στον αργολικό κάμπο από τη 2η χιλιετία π.Χ. δεν επηρεάστηκαν από τη χθεσινή πυρκαγιά», ωστόσο χρήστες του twitter απάντησαν με φωτογραφίες που δείχνουν το αποτέλσμα της φωτιάς και από την Πύλη των Λεόντων.

Ακολούθησε πλήθος σχολίων και καταγγελιών στο timeline της ανάρτησης, ενώ σε κάποια σημεία φαίνονται και οι… αποκρύψεις σχολίων από χρήστες, που έχουν κάνει οι διαχειριστές της σελίδας του ΥΠΠΟ:

με πληροφορίες από ΑΥΓΗ

2 thoughts on “Σάλος! Το Υπουργείο Πολιτισμού ανέβασε παλιές φωτογραφίες μετά τη φωτιά στις Μυκήνες

  1. ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΑ ΠΡΙΝ, ΚΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ…ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ …ΑΥΤΟΣ Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΥΡΑΦΑΛΕΙΑΣ…; ΑΝ ΝΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ…; ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΣΚΗΣΗ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ…; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  2. O καμενος τάφος είναι ο τάφος της Κλητεμνιστρας και όχι ο θησαυρός του Ατρεα που δείχνετε εσείς. Μοιάζουν αλλά είναι άλλοι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook