Σάλος με… ροζ διαμέρισμα: Πελάτης χτύπησε λάθος κουδούνι και ζητούσε υπηρεσίες

σάλος-με-ροζ-διαμέρισμα-πελάτης-χτύπ-1197114

Σάλος έχει προκληθεί με την απoκαλυψη της εφημερίδας «Ταχυδρόμος» σχετικά με το… ροζ διαμέρισμα στον Βόλο, οι ένοικοι του οποίου παρείχαν υπηρεσίες συντροφιάς και όχι μόνο, σε άνδρες…

Σύμφωνα με το δημοσίευμα λοιπόν, το συγκεκριμένο νοικιαζόταν μέσω γνωστής πλατφόρμας ενοικίασης καταλυμάτων και είχε μετατραπεί σε «εφιάλτη» για οικογενειάρχες και επαγγελματίες που διαμένουν στην ίδια πολυκατοικία.

«Ακούμε τακούνια, θόρυβο, κάποιες φορές φωνές, άνδρες μπαίνουν και βγαίνουν διαρκώς στην πολυκατοικία. Μόνο από τις 5:30 έως τις 6:30 το πρωί κάνουν… διάλειμμα», ανέφερε ένοικος της πολυκατοικίας για το διαμέρισμα που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο.

Συνθηματικό και σωματοφύλακας

Μάλιστα, επειδή στην πολυκατοικία κλειδώνουν το βράδυ την εξώπορτα, η παράνομη επιχείρηση είχε σωματοφύλακα για να ανοίγει στους πελάτες.

«Εμείς τα βράδια κλειδώνουμε και δεν μπορούσαν να ανοίξουν μέσω θυροτηλεφώνου. Ετσι εγκατέστησαν άτομο στην… υποδοχή, το οποίο κυκλοφορεί με καπέλο και φακό», περιέγραψε ένοικος της πολυκατοικίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πριν από καιρό είχε αναγραφεί με μπογιά ο αριθμός 2 έξω από το ροζ… διαμέρισμα για να γνωρίζουν οι πελάτες και να μη χτυπούν λάθος κουδούνια.

Βλέπετε, πριν από λίγο καιρό κάποιος είχε κάνει λάθος, είχε χτυπήσει σε άλλο σπίτι και όταν η γυναίκα άνοιξε την πόρτα αντίκρισε έναν άνδρα γυμνό από την μέση και κάτω: «Ηταν πελάτης που είχε κάνει λάθος κουδούνι. Είχε κατεβασμένο το παντελόνι και το εσώρουχο και ήταν έτοιμος. Ο σύζυγος της κυρίας που άνοιξε την πόρτα ανέβασε πίεση. Εκαναν πόσο καιρό να συνέλθουν από το συμβάν», περιέγραψε γείτονας.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρχε και το σχετικό συνθηματικό… «Κρεμούσαν από το μπαλκόνι κόκκινο σχοινί όταν υπάρχει άλλος πελάτης και πράσινο όταν το διαμέρισμα είναι ελεύθερο» ανέφερε ένας ένοικος της πολυκατοικίας.

Άδειασε το διαμέρισμα

Οι διαστάσεις που πήρε το όλο θέμα, με την δημοσιοποίησή του, είχε ως αποτέλεσμα οι άνθρωποι που το είχαν νοικιάσει να το αδειάσουν άρον-άρον.

«Το διαμέρισμα εκκενώθηκε κι άρχισαν να το καθαρίζουν. Ωστόσο φοβόμαστε ότι είναι θέμα χρόνου να ενοικιαστεί ξανά και να έχουμε τα ίδια. Είμαστε οικογενειάρχες άνθρωποι. Φοβόμαστε. Για όλα. Για τα παιδιά μας. Που μπαίνουν και βγαίνουν καθημερινά τόσοι άνθρωποι, χωρίς μάσκες, που πιάνουν πόμολα, διακόπτες, κουμπιά από το ασανσέρ», ανέφερε ιδιοκτήτης διαμερίσματος.

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook