Σάλος στο Βερολίνο: Βίαιη σύλληψη πατέρα μπροστά στα παιδιά του που κλαίνε | Video

σάλος-στο-βερολίνο-βίαιη-σύλληψη-πατέ-1526219

Σάλος έχει προκληθεί στο Βερολίνο εξαιτίας ενός βίντεο στο οποίο φαίνονται αστυνομικοί να συλλαμβάνουν με βίαιο τρόπο έναν άνδρα μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών του.

Το βίντεο το οποίο δημοσίευσε δικηγόρος στα social media κάνει τον γύρο του διαδικτύου ξεσηκώνοντας σφοδρές αντιδράσεις.

Σε αυτό φαίνονται δύο αστυνομικοί να έχουν ρίξει στο πάτωμα έναν άνδρα μέσα στο σπίτι του στο Βερολίνο ενώ τα παιδιά του που παρακολουθούν τη σκηνή κλαίνε και η σύζυγός του εκλιπαρεί να μην τον χτυπήσουν.

«Αυτή είναι η πατρίδα μου και εσύ είσαι φιλοξενούμενη» ακούγεται να λέει ένας από τους αστυνομικούς στη γυναίκα καθώς πρόκειται για οικογένεια μεταναστών. «Είστε στη χώρα μου. Θα πρέπει να συμπεριφέρεστε όπως ορίζουν οι νόμοι» λέει ο ίδιος αστυνομικός που απευθύνεται στη συνέχεια στη γυναίκα λέγοντάς της: «Βγάλε τον σκασμό. Μη με αγγίξεις ξανά αλλιώς θα σε πάω στα κρατητήρια».

Η αστυνομία του Βερολίνου ανακοίνωσε ότι άρχισε έρευνα για όσα συνέβησαν την περασμένη Παρασκευή (9/9). Στην ίδια ανακοίνωση διευκρινιζόταν ότι οι αστυνομικοί πήγαν στο διαμέρισμα προκειμένου να εκτελέσουν ένταλμα σύλληψης του άνδρα που κατηγορείται για απάτη με επιδόματα που εισέπραξε.

Κατά την ίδια ανακοίνωση ο άνδρας αντιστάθηκε και γι’ αυτό οι αστυνομικοί τον έριξαν στο έδαφος ενώ η σύζυγός του προσπάθησε να τον απελευθερώσει και εμποδίστηκε.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook