Σάλος στο Νοσοκομείο Χανίων: Ασθενής σερνόταν στο πάτωμα των ΤΕΠ – Τι απαντάει η διοίκηση | Video

σάλος-στο-νοσοκομείο-χανίων-ασθενής-σ-1519716

Στο πάτωμα του τμήματος επειγόντων περιστατικών σερνόταν στις 3 Σεπτεμβρίου για κάποια ώρα μια αλλοδαπή ασθενής, σύμφωνα τουλάχιστον με καταγγελία που έκανε Χανιώτισσα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας μάλιστα και βίντεο από το περιστατικό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει, μια τουρίστρια βρισκόταν στα ΤΕΠ με τραύματα και ζήτησε να πάει στην τουαλέτα. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει, το προσωπικό των ΤΕΠ φέρεται να την ειρωνεύτηκε για απάντηση. Στο τέλος, όπως αναφέρει, η ασθενής ξεκίνησε η ίδια να πάει στην τουαλέτα, σερνόμενη στο πάτωμα, ενώ κάποιοι φέρονται να έλεγαν «άστη να σέρνεται σαν το σκουλήκι για να μάθει».

Η καταγγελία, εκτός από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγινε και εγγραφώς στη διοίκηση του νοσοκομείου, με τον διοικητή να απαντάει σε σχετική ερώτηση του zarpanews.gr ότι έχει ήδη διατάξει κατεπείγουσα ΕΔΕ:

«Επικοινώνησα με τη κυρία που κάνει την καταγγελία, της ζήτησα να την κάνει και εγγράφως σε μας, όπως και έγινε. Έχω διατάξει να διεξαχθεί κατεπείγουσα ΕΔΕ για το συμβάν και εκφράζω συγγνώμη για το περιστατικό αυτό. Η ασθενής, εξ όσων μου έχει αναφερθεί, ήταν υπό την επήρεια μέθης και σε διέγερση, αλλά και πάλι θα έπρεπε να έχει την κατάλληλη αντιμετώπιση», δήλωσε ο Γιώργος Μπέας.

Δείτε το βίντεο:

zarpanews.gr

9 thoughts on “Σάλος στο Νοσοκομείο Χανίων: Ασθενής σερνόταν στο πάτωμα των ΤΕΠ – Τι απαντάει η διοίκηση | Video

  1. Πριν κάποιο προσφατο διάστημα χρειάστηκε να είμαι με συγγενικο πρόσωπο στα τεπ. λογω του ότι είχα φύγει από τη δουλειά μου εκτακτως μέχρι να ερθουν και άλλοι συγγενείς χρειάστηκε να σηκώνω το τηλ χαμηλόφωνα εννοείται. Μου έκαναν παρατήρηση γιατί παίρνω φωτογραφίες πανικοβλητες νοσηλεύτρια και μια γιατρός.μεχρι να εξηγήσω ότι καμία φώτο δεν έπαιρνα και ότι απλά χρειάστηκε να μιλησω ήταν υστερικες και με εφεραν σε πολύ δύσκολη θέση.Φαντάζομαι η γραμμή είναι να μη βγαίνει τπτ από το νοσοκομείο προς τα έξω σε σαιτ κλπ. Φανταστειτε τι γίνεται εκεί μέσα…..

  2. Δηλαδή ακόμα και αν ήταν μεθυσμένη, έτσι έπρεπε να συνπεριφερθούν. Και αν ήταν τραυματισμένη , η άρρωστη για κάποον λόγο έτσι συμπεριφέρονται σε έναν άνθρωπο που πηγαίνει εκεί στα ΤΕΠ γιτί έχει ένα επείγον και έκτακτο πρόβλημα. Πράγματι έστω να αναλάβει κάποιος την ευθύνη για αυτό το χάλι.

  3. Αυτό με τα νοσοκομεία Πανελλαδικά έχει τραβήξει, κόσμος πεθαίνει αβοήθητος, νεογνά χάνονται, και τώρα να κι αυτό που δεν το θυμάμαι στα χρόνια που μπορώ να γυρίσω πίσω. Να βράσω και τους όρκους τους και όλα… Για παραιτήσεις ούτε κουβέντα αλλά και ο υπουργός όσο λίγος και αν είναι δεν τολμά να μιλήσει. Δίποδα που δεν έχουν σχέση με το ανθρώπινο είδος.

  4. Να το κλείσουν.αυτο δεν είναι νοσοκομείο ένα μεγάλο ΜΠΟΡΔΕΛΟ είναι ,αν χρειαστεί να πάει κάποιος έστω και για το πιο απλό περιστατικό, πας όρθιος και φεύγεις ξαπλωμένος.μονο γιατροι και νοσηλευτές δεν είναι ΦΩΝΙΑΔΕΣ είναι.ολα τα τμήματα του νοσοκομείου και κυρίως από πείρα το νεογνολογικο….ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ να σωθεί κόσμος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook