Σάλος στην Πάτρα: Ξέφρενο καρναβαλικό κορoνοπάρτι 200 ατόμων | Video

Μυστήριο και αναστάτωση έχουν προκαλέσει βίντεο που ανεβαίνουν από χθες σε stories Πατρινών, αλλά και σε αναρτήσεις στα social media από καρναβαλικό κορoνοπάρτι περίπου 200 ατόμων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το πάρτι έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου, στην περιοχή της Περιβόλας, ενώ μέσω lockdown με την Αχαϊα να είναι «κατακόκκινη».

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει η ιστοσελίδα thebest.gr, στο πάρτι δεν υπήρχαν αποστάσεις, μάσκες ή αντισηπτικά. Βασικά αξεσουάρ ήταν αποκριάτικα καπέλα και… κομφετί.

Μάλιστα σε κάποια λεζάντα οι συμμετέχοντες τρολάρουν την αστυνομία, γράφοντας: “Συνεχίζουμε ακάθεκτοι” με ένα emoji που δείχνει έναν αστυνομικό.

Σε φωτογραφία που ανέβασε κάποιος από τους συμμετέχοντες, φαίνονται περιπολικά ενώ υπάρχει και σχόλιο που τη συνοδεύει: “Ας τους πει κάποιος να φύγουν”.

Το thebest.gr έχει λάβει καταγγελία με αντίστοιχο υλικό από το πάρτι του Σαββάτου, με την υποσημείωση ότι δεν ήταν το μοναδικό που έγινε στην περιοχή τις τελευταίες μέρες καθώς και την ακριβή διεύθυνση του χώρου όπου φέρονται να γίνονται τα πάρτυ.

Πηγή: topontiki.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ