Σάλος στην κηδεία του Πελέ: Συγγενείς και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι βγάζουν… selfie πάνω από το φέρετρο!

σάλος-στην-κηδεία-του-πελέ-συγγενείς-κ-1601149

Σάλο έχουν προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου και δείχνουν συγγενείς του Πελέ αλλά και υψηλόβαθμους αξιωματούχους να… ποζάρουν για μια φωτογραφία πάνω από το φέρετρο του «βασιλιά» του ποδοσφαίρου.

Σε λαϊκό προσκύνημα εκτίθεται η σορός του Πελέ, στο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας, της Σάντος. Χιλιάδες κόσμου έχουν πει μέχρι στιγμής το «αντίο» στον «βασιλιά» του ποδοσφαίρου. Χιλιάδες οπαδοί άρχισαν να σχηματίζουν ουρές κατά τη διάρκεια της νύχτας έξω από το γήπεδο για την αγρυπνία, η οποία επρόκειτο να διαρκέσει 24 ώρες, ξεκινώντας το πρωί της Δευτέρας.

Το φέρετρο του Πελέ τοποθετήθηκε στη μέση του γηπέδου, ώστε ο κόσμος να μπορέσει να αποτίσει φόρο τιμής. Σήμερα, Τρίτη 3/1, μια πομπή που θα μεταφέρει το φέρετρό του θα περάσει από τους δρόμους του Σάντος, καταλήγοντας στο νεκροταφείο της Οικουμενικής Νεκρόπολης, όπου θα ταφεί σε ιδιωτική τελετή.

Μεταξύ αυτών που έδωσαν το παρών στο λαϊκό προσκύνημα ήταν προσωπικότητες από το χώρο του ποδοσφαίρου, όπως ο επικεφαλής της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο. Ο πρόεδρος της FIFA απέτισε τον τελευταίο φόρο τιμής στον Πελέ όταν παρέστη σε μνημόσυνο για τον θρυλικό Βραζιλιάνο στο στάδιο Vila Belmiro, έδρα της Σάντος. Ο Ινφαντίνο συνοδευόταν από τον Εντνάλντο Ροντρίγκες, πρόεδρο της Βραζιλιάνικης Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας (CBF), και τον Αλεχάνδρο Ντομίνγκεζ, πρόεδρο της CONMEBOL και αντιπρόεδρο της FIFA. Τους υποδέχθηκε ο Αντρές Ρουέδα, ο πρόεδρος της Σάντος, του μοναδικού βραζιλιάνικου συλλόγου στον οποίο αγωνίστηκε ο Πελέ και στον οποίο πέρασε 18 χρόνια της καριέρας του.

Ωστόσο, αυτό που έχει προκαλέσει άσχημη εντύπωση είναι οι σέλφι φωτογραφίες πάνω από τη σορό του Πελέ, εν μέσω του λαϊκού προσκυνήματος για τον αείμνηστο Βραζιλιάνο θρύλο. Τόσο ο Ινφαντίνο όσο και τα παιδιά του Πελέ έβγαζαν φωτογραφίες εκεί που τοποθετήθηκε η σορός του Πελέ. Ο γιος του Εντίνιο (πρώην τερματοφύλακας της Σάντος), αλλά και οι δύο κόρες του, Κέλι Κριστίνα Νασιμέντο και Φλάβια Κριστίνα Κουρτς, «συνελήφθησαν» από τον φωτογραφικό φακό να βγάζουν σέλφι και να δείχνουν χαμογελαστοί!

dikaiologitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook