Σάλος στην Ιταλία με εκπομπή του Rai που «δίδασκε» τις γυναίκες πώς να ψωνίζουν με σέξυ τρόπο στο σούπερ μάρκετ | Video

σάλος-στην-ιταλία-με-εκπομπή-του-rai-που-1141515

Το ιταλικό δίκτυο Rai «δίδαξε» τις Ιταλίδες πώς να ψωνίζουν στο σούπερ μάρκετ με…σέξυ τρόπο, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το…εκπαιδευτικό βίντεο προβλήθηκε στην πρωινή εκπομπή «Detto Fatto», και μάλιστα την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης κατά της Βίας των Γυναικών, κάτι που δε φαίνεται να έγινε σκόπιμα, αλλά αποτέλεσε μια μάλλον ατυχή συγκυρία.

Την παρουσίαση του ιδανικού, σέξυ τρόπου με τον οποίο μπορεί μια γυναίκα να πραγματοποιήσει τα καθημερινά της ψώνια ανέλαβε η ίδια η παρουσιάστρια της εκπομπής, Emily Angelillo, γνωστή για την εντυπωσιακή της σιλουέτα, καθώς έχει υπάρξει πρώην χορεύτρια.

Η Angelillo παρουσίασε τις προτάσεις της για το πώς θα πρέπει οι γυναίκες να σκύβουν για να πάρουν κάποιο προϊόν από τα ράφια και πώς θα πρέπει να σπρώχνουν το…καρότσι του σούπερ μάρκετ, μεταξύ άλλων.

Η ενδεδειγμένη εμφάνιση που θα πρέπει να υιοθετούν οι Ιταλίδες που θέλουν να είναι σέξι ακόμα και στο σούπερ μάρκετ περιελάμβανε, τέλος, καυτό σορτς και ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Το συμβάν έφτασε μέχρι τα αυτιά των υπουργών της ιταλικής κυβέρνησης, οι οποίοι διερωτήθηκαν σχετικά με τους λόγους για τους οποίους η δημόσια τηλεόραση επέλεξε να προβάλλει κάτι τέτοιο.

«Για πόσο ακόμα θα πρέπει να συνεχίσουμε να μιλάμε για τις γυναίκες με πλαστό, στερεοτυπικό τρόπο;», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter η υπουργός Γεωργίας της Ιταλίας, Teresa Bellanova.

Ως επακόλουθο του χαμού που προκάλεσε η προβολή της συγκεκριμένης εκπομπής, το Rai ακύρωσε την εκπομπή. ενώ θα διεξάγει έρευνα σχετικά με τους υπεύθυνους πίσω από το επίμαχο σκετς.

eleftherostypos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook