Σάλος στη Λάρισα: Ένα χωριό φουλ στο γυμνό – Πικάντικες φωτογραφίες γυναικών στο διαδίκτυο

σάλος-στη-λάρισα-ένα-χωριό-φουλ-στο-γυμ-1008317

Αναστάτωση επικρατεί μεταξύ των κατοίκων του Αργυροπουλίου του Δήμου Τυρνάβου στη Λάρισα , σύμφωνα με την Espresso, μετά τη δημοσιοποίηση παραποιημένων φωτογραφιών των γυναικών του μικρού χωριού από άγνωστο που έκανε λαθροχειρία στη σελίδα του τοπικού Αγροτικού Συλλόγου στο Facebook.

Σύμφωνα με την «Espresso», οι γυναίκες δέχτηκαν δεκάδες ενοχλητικά μηνύματα σεξιστικού περιεχομένου, ενώ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης διακινήθηκαν φωτογραφίες – προϊόντα μοντάζ- που θίγουν τις προσωπικότητές τους και προκάλεσαν αναστάτωση στις οικογένειές τους.

Μάλιστα, μία από τις γυναίκες που είδαν τη φωτογραφία τους τοποθετημένη σε σώμα άλλης γυναίκας, η οποία πρωταγωνιστεί σε καυτές περιπτύξεις, πήρε την απόφαση να καταγγείλει το γεγονός στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και σύμφωνα με την ιστοσελίδα paidis.com, έχει πλέον στα χέρια της τις απαντήσεις που περίμενε αναφορικά με την ταυτότητα του διακινητή των μηνυμάτων.

Επικοινώνησε δε, με άλλες συγχωριανές της που έπεσαν θύματα με τον ίδιο τρόπο και ορισμένες εξ αυτών σκέφτονται να προχωρήσουν ακόμη και σε μηνυτήριες αναφορές εναντίον του δράστη.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Αργυροπουλίου – Λυγαριάς κατήγγειλε τη λαθροχειρία στη σελίδα του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης υποστηρίζοντας ότι οι κωδικοί πρόσβασης είναι στα χέρια προσώπου που δεν έχει σχέση με τη διοίκηση.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook