Σάλος σε σχολείο των ΗΠΑ: Δασκάλα κόλλησε με ταινία τη μάσκα στο πρόσωπο μαθητή

σάλος-σε-σχολείο-των-ηπα-δασκάλα-κόλλη-1362344

Viral έγινε η φωτογραφία μίας δασκάλας στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, που κόλλησε με ταινία τη μάσκα στο πρόσωπο ενός μαθητή, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων στην τοπική κοινότητα. Η σχολική περιφέρεια αναγκάστηκε να απολογηθεί για την πράξη αυτή της εκπαιδευτικού.

Το περιστατικό συνέβη στο σχολείο Πένφιλντ στο Χάτφλιντ της Πενσιλβάνια και η φωτογραφία ανέβηκε στο facebook τη Δευτέρα στην ομάδα “North Penn Stronger Together”.

“Υπέρ της μάσκας ή κατά της μάσκας, ελπίζω όλοι να συμφωνούμε ότι το να κολλάς τη μάσκα στο πρόσωπο των παιδιών ξεπερνά κατά πολύ τα όρια. Αυτό δεν είναι αστείο ούτε για το παιδί ούτε για τους γονείς του” αναφερόταν στην ανάρτηση.

Η ομάδα του facebook καλούσε την περιφέρεια να αναλάβει δράση και ενθάρρυνε τα μέλη της κοινότητας να εκφράσουν τις απόψεις τους στη συνεδρίαση του σχολικού συμβουλίου. Οι χρήστες των social media σχολίασαν εξοργισμένοι την πράξη της εκπαιδευτικού και ζήτησαν την απόλυσή της.

Το σχολείο απολογήθηκε για το περιστατικό και σε ανακοίνωση, που δημοσίευσε η Philadelphia Inquirer, αναφέρει ότι το θέμα αντιμετωπίστηκε. “Έπειτα από έρευνα, διαπιστώθηκε ότι ενώ το περιστατικό ήταν μεμονωμένο και δεν υπήρχε κακή πρόθεση, οι πράξεις της δασκάλας είναι εντελώς ανάρμοστες και απαράδεκτες” αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook