Σάλος με βιογραφία της Μελάνια Τραμπ: Οι γυμνές φωτογραφίες και οι χωριστές κρεβατοκάμαρες

σάλος-με-βιογραφία-της-μελάνια-τραμπ-ο-962522

Η νέα βιογραφία με τίτλο «Free Melania» της Κέιτ Μπένετ, δημοσιογράφου του CNN, μπορεί να μην έχει εγκριθεί από την σύζυγο του πλανητάρχη, έχει όμως ήδη προκαλέσει πολλά σχόλια αναφορικά με την «κρυφή ζωή» του διάσημου ζευγαριού. Σύμφωνα με το βιβλίο «Free Melania» (Ελευθερώστε τη Μελάνια) Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ κοιμούνται όχι μόνο σε χωριστές κρεβατοκάμαρες, αλλά και σε διαφορετικούς ορόφους του Λευκού Οίκου. Και όλοι αναρωτιούνται. Μήπως η 49χρονη Μελάνια χρειάζεται… σωτηρία από τον Τραμπ;

Ο Ντόναλντ κοιμάται στο δεύτερο και η Μελάνια στον τρίτο όροφο, σε ένα χώρο που παλαιότερα έμενε η μητέρα της Μισέλ Ομπάμα, Μάριαν Ρόμπινσον. Η πρώτη κυρία έχει φτιάξει μια σουίτα σε αυτή την περιοχή του Λευκού Οίκου με μπουντουάρ για να χτενίζεται και να μακιγιάρεται για τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Η Μελάνια έδωσε μάχη για να μη χαθεί το νεφρό της

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η συγγραφέας σε άλλο κεφάλαιο του βιβλίου – και όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail – η Πρώτη Κυρία της Αμερικής είχε πρόβλημα στο νεφρό τον Μάιο του 2018 και νοσηλεύθηκε σε νοσοκομείο, ενώ έμεινε για πολλές ημέρες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αναρρώνοντας από την δύσκολη αυτή περίσταση. Τότε ο Λευκός Οίκος είχε ανακοινώσει πως η πρώτη κυρία «υποβλήθηκε σε εμβολισμό για να αντιμετωπιστεί μια καλοήθης νεφρική πάθηση. Αλλά η πραγματικότητα ήταν πιο δύσκολη από την περιγραφή, καθώς οι φίλοι της Μελάνια φοβήθηκαν πως θα έχανε το νεφρό της.Μελάνια και Ιβάνκα – Συμπάθεια μηδέν

Η σχέση της Μελάνια με την Ιβάνκα είναι ένα από τα μελανά σημεία της οικογένειας του Τραμπ. Δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά, εξαιτίας συμπεριφοράς της Ιβάνκα, η οποία εμφανίζεται συχνά στο πλευρό του πατέρα της και παρακάμπτει την Μελάνια. Σύμφωνα με την Μπένετ, η Μελάνια εξέφραζε μια άποψη για την Ιβάνκα όταν τον Ιούνιο του 2018 στη διάρκεια επίσκεψής της στα μεξικανικά σύνορα είχε φορέσει ένα χακί σακάκι από τα Zara στο οποίο ήταν γραμμένο το σύνθημα «I really don’t care, do U?» (Πραγματικά δεν με νοιάζει, εσένα;). Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, η Μελάνια φοράει ταγέρ και παντελόνια όταν είναι θυμωμένη με τον σύζυγό της, καθώς στον Ντόναλντ Τραμπ αρέσουν «οι γυναίκες που φορούν στενές, κοντές και σέξι φούστες».

Οι γυμνές φωτογραφίες στη Νew York Post

Η Μελάνια είδε τις γυμνές της φωτογραφίες να δημοσιεύονται από τη Νew York Post, τον Ιούλιο του 2016 και έγινε σάλος για τη διαρροή τους. Υποπτεύεται ότι πίσω από τη δημοσίευση των φωτογραφιών που τραβήχτηκαν το 1996 βρίσκεται ο πρώην σύμβουλος του Τραμπ, Ρότζερ Στόουν, ο οποίος κρίθηκε στα μέσα Νοεμβρίου ένοχος για παρακώλυση της έρευνας του Ρόμπερτ Μάλερ για την εμπλοκή της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016.

«H κυρία Τραμπ έχει εκπλαγεί από τις αναφορές της Μπένετ» λέει ο Λευκός Οίκος

Ο λευκός Οίκος αντέδρασε αμέσως μόλις δημοσιεύθηκε το βιβλίο και με δήλωση στην εφημερίδα Guardian αναφέρει ότι «H κυρία Τραμπ δηλώνει έκπληκτη από τις αναφορές της Μπένετ. Η ομάδα μας συνεργάστηκε με καλή πίστη με την Κέιτ περιμένοντας ότι θα κάνει μια ειλικρινή δουλειά. Δυστυχώς περιλαμβάνει αρκετές λάθος λεπτομέρειες και απόψεις.

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook