Σάλος με τον Πρίγκιπα Κάρολο: «Έσπασε» την καραντίνα για να επισκεφθεί τον πατέρα του στο νοσοκομείο

σάλος-με-τον-πρίγκιπα-κάρολο-έσπασε-1181924

Σάλος ξέσπασε στα social media με αφορμή την επίσκεψη του πρίγκιπα Καρόλου σε νοσοκομείο του Λονδίνου όπου έχει διακομιστεί ο πατέρας του, πρίγκιπας Φίλιππος, εν μέσω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για την πανδημία της νόσου Covid-19 στη Βρετανία.

Ορισμένοι χρήστες εξήραν την καλοσύνη και την τρυφερότητα του Βρετανού πρίγκιπα να σπεύσει να βρεθεί στο πλευρό του άρρωστου πατέρα του ενώ για τους περισσότερους ήταν απαράδεκτο που δεν τήρησε τα μέτρα αφού έκανε με το αυτοκίνητο πάνω από 320 χιλιόμετρα -πήγαιν΄έλα- για να σφίξει το χέρι του πατέρα του έστω και για μισή ώρα.

Οι χρήστες των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης επέκριναν δριμύτατα τον 72χρονο Κάρολο με το επιχείρημα ότι παραβίασε το μέτρα κατά της νόσου Covid-19.

Υπενθυμίζεται ότι ο 99χρονος Δούκας του Εδιμβούργου εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «King Edward VII» του Λονδίνου για προληπτικούς λόγους και δεν έχει νοσήσει από Covid.

Μετά την επίσκεψη-αστραπή του δούκα της Ουαλίας το Σάββατο το μεσημέρι, το hashtag #princephilip έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές στο Twitter σήμερα το πρωί, με πολλούς να ασκούν δριμεία κριτική στον πρίγκιπα Κάρολο, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» κατά τη διάρκεια του παρατεταμένου lockdown στην Αγγλία.

«Ελπίζω ο πρίγκιπας Φίλιππος να αναρρώσει, αλλά γιατί επιτράπηκε στον Πρίγκιπα Κάρολο να επισκεφθεί τον πατέρα του στο νοσοκομείο όταν οικογένειες σε όλη τη χώρα δεν επιτρέπεται να επισκεφθούν τα αγαπημένα τους άτομα που βρίσκονται στο νοσοκομείο και δεν έχουν Covid», διερωτάται ένας χρήστης.

Από την πλευρά του, ο οικοδεσπότης της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής «Good Morning Britain», Πιρς Μόργκαν, έσπευσε να υπερασπιστεί τον πρίγκιπα Κάρολο αναφερόμενος και στη φωτογραφία που τον απεικονίζει με δακρυσμένα μάτια μέσα στο αυτοκίνητο να αποχωρεί από το νοσοκομείο: «Τι απίστευτα λυπηρή εικόνα. Ένας δακρυσμένος γιος αφού είδε τον σοβαρά άρρωστο πατέρα του, 99 ετών στο νοσοκομείο. Αν η πρώτη σας αντίδραση είναι να εκτοξεύσετε πυρά ή οργή για τον πρίγκιπα Κάρολο επειδή επισκέφθηκε τον Πρίγκιπα Φίλιππο, βγάλτε τον σκασμό».

Ο πρίγκιπας Κάρολος είναι το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που επισκέφτηκε στο νοσοκομείο τον πατέρα του, σύζυγο της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Ένας χρήστης του Twitter εξέφρασε την οργή του γράφοντας: «Δεν σέβεται τον #princephillip (πρίγκιπα Φίλιππο). Αλλά δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ο πρίγκιπας Κάρολος θα πληρώσει πρόστιμο;»

Ένας άλλος σχολιάζει: «Γιατί μπορεί ο #PrinceCharles (πρίγκιπας Κάρολος) να επισκεφθεί τον πατέρα του #princephillip (πρίγκιπα Φίλιππο ) στο νοσοκομείο; Συγγενείς που έχουν χάσει την οικογένειά τους εν μέσω της # Covid-19 δεν μπόρεσαν να αποχαιρετήσουν τους αγαπημένους τους. Για άλλη μια φορά, δύο μέτρα και δύο σταθμά στη χώρα μας».

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook