Σάλος με το νονό Άδωνι Γεωργιάδη: Τελικά κ. Μητσοτάκη υπάρχει ένα μέτρο περιορισμού το οποίο να τηρούν τα μέλη της κυβέρνησής σας;

σάλος-με-το-νονό-άδωνι-γεωργιάδη-τελικ-1085857

Σκληρή κριτική ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση με αφορμή το γεγονός πως ο Άδωνης Γεωργιάδης βάφτισε παιδί αγνοώντας τις απαγορεύσεις που ισχύουν για το σύνολο των πολιτών, χωρίς να διστάσει μάλιστα να το ανακοινώσει ο ίδιος στα social media, δείτε ΕΔΩ

«Ο κ. Γεωργιάδης από χθες διαφημίζει ότι συμμετείχε σε βάφτιση, καταστρατηγώντας τα μέτρα και τις απαγορεύσεις που η ίδια η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει», τονίζει σε σχόλιό του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αλήθεια κ. Μητσοτάκη, υπάρχει ένα μέτρο περιορισμού το οποίο να τηρούν τα μέλη της κυβέρνησής σας; Ή αυτά ισχύουν – υπό την απειλή προστίμου και ξυλοδαρμού – μόνο για τους απλούς πολίτες;​» καταλήγει.

Νωρίτερα ο Αδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο Facebook έδωσε εξηγήσεις για το γεγονός αναφέροντας: «Η βάπτιση στην οποία παρευρέθηκα χθες ως νονός, πραγματοποιήθηκε νομίμως κατόπιν αδείας που εξέδωσε στις 05/03/2021 η Πολιτική Προστασία όταν οι γονείς του παιδιού έκαναν την σχετική αίτηση. Αυτή είναι μία διαδικασία που ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει αν έχει σοβαρούς λόγους».

Η βάπτιση στην οποία παρευρέθηκα χθες ως νονός, πραγματοποιήθηκε νομίμως κατόπιν αδείας που εξέδωσε στις 05/03/2021 η…

Δημοσιεύτηκε από Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis στις Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook