Σάλος με την σύζυγο υπουργού που έκανε το εμβόλιο του κορονοϊού

σάλος-με-την-σύζυγο-υπουργού-που-έκανε-1157205

Το ποιοι και πως κάνουν πρώτοι τα εμβόλια είναι ένα θέμα που έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις και αντιδράσεις που είναι και δικαιολογημένες. Η παρέλαση πολιτικών και αξιωματούχων από τα νοσοκομεία προκειμένου να κάνουν το εμβόλιο του κορονοϊού έχει ενοχλήσει τους πολίτες αλλά και τους υγειονομικούς πρώτης γραμμής που αναρωτιούνται για ποιο λόγο γενικοί γραμματείς υπουργείων κάνουν το εμβόλιο νωρίτερα από άλλους.

Τις τελευταίες ώρες έχουν φουντώσει οι αντιδράσεις για την σύζυγο υπουργού της κυβέρνησης, την κα Πόπη Καλαϊτζή, η οποία είναι παντρεμένη με τον υπουργό Περιβάλλοντος, Κωστή Χατζηδάκη.

Η κα Καλαϊτζή η οποία είναι πλαστικός χειρουργός στο Ασκληπιείο Βούλας, δεν είναι αυτό που πολλοί ονομάζουν γιατρός πρώτης γραμμής. Όμως, έκανε από τους πρώτους το εμβόλιο και η κίνηση αυτή προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Μεταξύ αυτών που αντέδρασαν είναι και μια κοπέλα η οποία είναι κόρη δημοσιογράφου και ανήκει στις λεγόμενες ευπαθείς ομάδες.

Σε ανάρτηση που έκανε στα social media έγραψε παραθέτοντας και την φωτογραφία της κας Καλαϊτζή:

«Εμβόλιο- “θα προηγηθούν οι γιατροί (και πρώτα απ’ όλα όσοι βρίσκονται σε μονάδες COVID) και οι ευπαθείς ομάδες”. Από χθες γίνεται μια συζήτηση περί Υπουργών και λοιπών στελεχών της κυβέρνησης που παίρνουν σειρά για να εμβολιαστούν, ενώ δεν ανήκουν σε καμία από τις δυο κατηγορίες, ούτε συντρέχουν άλλοι λόγοι, όπως στην περίπτωση των πολιτικών αρχηγών και της Προέδρου της Δημοκρατίας. Παράλληλα, όπως φαίνεται παρακάτω, έχουν πρόσβαση στο εμβόλιο και οι οικογένειες των Υπουργών- εδώ βλέπουμε τη σύζυγο Υπουργού, η οποία δήλωσε μάλιστα περήφανη που ως γιατρός βρίσκεται στην πρώτη γραμμή κατά του COVID και είναι από τους τυχερούς που μπορούν να εμβολιαστούν πρώτοι(η κα Καλαϊτζή είναι πλαστικός)… Ως ευπαθής ομάδα δε μπορώ να περιγράψω πως αισθάνομαι βλέποντας και ακούγοντας για πράξεις σαν τη σημερινή, μιας και το εμβόλιο θα μπορούσε να έχει δοθεί σ’ έναν άνθρωπο που το έχει πραγματική ανάγκη για να επανέλθει στην καθημερινότητά του… Το θέμα δεν είναι ούτε κομματικό ούτε πολιτικό, καθαρά ηθικό και ανθρώπινο!»

Η ανάρτηση της κας Καλαϊτζή στο facebook:

«…αισθάνομαι ανακουφισμένη, τυχερή, αισιόδοξη και περήφανη! Ανακουφισμένη γιατί η έναρξη των εμβολιασμών είναι η αρχή του τέλους για την πανδημία , που έχει αλλάξει τις ζωές μας! Τυχερή γιατί ως γιατρός στο Ασκληπιείο της Βούλας , ένα νοσοκομείο στην πρώτη γραμμή της «μάχης» με τον Κορωνοϊό, είμαι από τους πρώτους Έλληνες που εμβολιάζονται! Αισιόδοξη γιατί νιώθω ότι δεν αργεί η ώρα που η ανθρωπότητα θα φωνάξει «φτου Ξελευτερία» από καραντίνες, απομόνωση και έλλειψη αγκαλιάς! Περήφανη γιατί η Επιστήμη ξεπέρασε τον εαυτό της και κατάφερε τόσο σύντομα να έχουμε καλά και αποτελεσματικά εμβόλια! Είναι μια μοναδική επιστημονική επανάσταση!!»

newsit.gr

One thought on “Σάλος με την σύζυγο υπουργού που έκανε το εμβόλιο του κορονοϊού

  1. «…αισθάνομαι … Αισιόδοξη γιατί νιώθω ότι δεν αργεί η ώρα που η ανθρωπότητα θα φωνάξει «φτου Ξελευτερία» από … ! »

    Μήπως φωνάξει και φτου σου !!!, αν αληθεύουν όσα γράφτηκαν;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook