Σάλος με την προσπάθεια της Ιβάνκα Τραμπ να πιάσει κουβέντα με Μακρόν, Μέι και Λαγκάρντ

Μεγάλη συζήτηση και αρκετές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Γαλλική προεδρία και στο οποίο φαίνεται η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, να προσπαθεί να πιάσει κουβέντα με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν, την πρωθυπουργό της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, τον πρωθυπουργό του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, και τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ στη σύνοδο των G20 στην Ιαπωνία.

Στο βίντεο διάρκειας 19 δευτερολέπτων φαίνεται η Ιβάνκα Τραμπ να προσπαθεί να μπει στη συζήτηση κουνώντας το κεφάλι της ενώ ο Γάλλος πρόεδρος μιλά για «κοινωνική δικαιοσύνη».

Στη συνέχεια η κάμερα στρέφεται στην Τερέζα Μέι η οποία σημειώνει «όταν ξεκινάς να μιλά για την οικονομική προοπτική, τότε αρκετοί, που διαφορετικά δεν θα άκουγαν, αρχίζουν να ακούν».

Σε εκείνο το σημείο η Ιβάνκα Τραμπ παρεμβαίνει μιλώντας για την ανδροκρατούμενη φύση της άμυνας με την Κριστίν Λαγκάρντ να την κοιτά με ένα βλέμμα ανάμεικτο από έκπληξη και αποδοκιμασία όταν αντιλαμβάνεται ποια έχει μόλις μιλήσει.

Η παρέμβαση της Ιβάνκα σε μια συζήτηση ανάμεσα σε ηγέτες κρατών και επικεφαλής διεθνών οργανισμών προκάλεσε αντιδράσεις και στις ηΠΑ με την γερουσιαστή των Δημοκρατικών, Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτέζ να τονίζει ότι «πλήττει τη διπλωματική μας θέση». «Οι ΗΠΑ χρειάζοντα τον πρόεδρο να προσπαθεί με τους G20. Το να έχει μαζί του έναν καταρτισμένο διπλώματη δεν θα έκανε κακό σε κανέναν» πρόσθεσε.

Ακόμα πιο σφοδρή ήταν η αντίδραση των χρηστών του Twitter που πέρασαν «γεννές δεκατέσσερις» την κόρη του Τραμπ.

Πρωτο Θεμα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ