Τι απαντά ο ιερέας μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι ημίγυμνες φωτογραφίες του στο Instagram

Σάλος έχει ξεσπάσει στην ευρύτερη περιοχή του νομού Σερρών, από ιερά που δημοσιεύει ημίγυμνες φωτογραφίες του στον λογαριασμό του στο Instagram.

Στο προφίλ του ιερέα υπάρχουν δεκάδες φωτογραφίες του ίδιου σε προκλητικές πόζες, ημίγυμνος, με διχτυωτά μπλουζάκια και ανοιχτά πουκάμισα, ενώ δεν υπάρχει ούτε μία φωτογραφία με τον ίδιο να φοράει ράσο.

Ο ίδιος, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, υποστήριξε ότι ποζάρει ως μοντέλο προκειμένου να βοηθηθεί μέλος της οικογένειάς του που είναι επαγγελματίας φωτογράφος.

Ωστόσο, μετά την ανάδειξη του θέματος, ο ιερέας κλείδωσε το προφίλ του, το οποίο πλέον είναι ορατό μόνο για τους φίλους του.

 “Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει” λέει ο ιερέας

“Πέρα ότι αγαπώ την διακονία μου και βρίσκομαι στους κόλπους της εκκλησίας από την παιδική μου ηλικία, αγαπώ και τον αθλητισμό αγαπώ και τη θάλασσα και γενικά αγαπώ και τη φωτογραφία.

Οι φωτογραφίσεις αυτές έγιναν στο προσωπικό μου φωτογραφικό άλμπουμ στο Instagram και είναι μεταξύ φίλων που μοιραζόμαστε αυτά τα πράγματα και χαιρόμαστε, εγώ για αυτούς και αυτοί για εμένα. Ο κάθε άνθρωπος δεν έχει έναν προσωπικό λογαριασμό; Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Ποτέ δεν ενοχλήθηκε κανείς απ’ αυτό. Δεν είναι μία ‘φωτοστιγμή΄; Η ‘φωτοστιγμή’ είναι ένα μέρος μέσα στον χρόνο. Όλη μου η ζωή δεν είναι αυτό”, αναφέρει ο ιερέας.

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, τονίζει πως “δεν με πειράζει που έχει προκληθεί ο σάλος, δεν με ενοχλεί γιατί μέσα απ’ αυτό θα βγει κάτι καλό και για τους κληρικούς τους υπόλοιπους γιατί είναι πολύ δύσκολο, ειδικά για εμάς που είμαστε στην επαρχία, το ότι δεν έχουμε ανθρώπους γύρω μας.

Η ενασχόληση με τα social media βοηθάει. Δεν είπα ποτέ ότι τις φωτογραφίες τις τράβηξα για χάρη κάποιου συγγενικού μου προσώπου”.

Εξηγεί στη συνέχεια ότι “οι περισσότερες φωτογραφίσεις έγιναν με τον γιο μου, που είναι γυμναστής και ξέρει απ’ αυτόν τον χώρο. Μου αρέσει αυτό το πράγμα με τις φωτογραφίσεις, δεν το αρνούμαι, διαφορετικά θα έλεγα ψέματα. Τ

ον λογαριασμό στο Instagram τον απενεργοποίησα, μετά τον θόρυβο. Παρά τα αρνητικά σχόλια, έχω δεχτεί και πολλά μηνύματα συμπαράστασης. Το κινητό μου δεν σταματά να χτυπά”. “Έχω κληθεί σε απολογία να αναφέρω γιατί είχα λογαριασμό Instagram και ποιος ήταν ο σκοπός αυτού του πράγματος”, τονίζει ο ιερέας.

enikos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ