Σάλος με νεαρούς που «έπαιζαν» με ασυνόδευτο περιπολικό του Λιμενικού | Video

σάλος-με-νεαρούς-που-έπαιζαν-με-ασυν-1236036

Σάλος έχει προκληθεί λόγω ενός βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει νεαρούς να «παίζουν» με τον φάρο και το μεγάφωνο ενός ασυνόδευτου περιπολικού του Λιμενικού

Όπως αναφέρει το eviathema.gr, η ομάδα των νεαρών το βράδυ της Κυριακής περικύκλωσαν το περιπολικό, το οποίο για άγνωστο λόγο βρισκόταν χωρίς την εποπτεία των υπευθύνων, και έκαναν χρήση του φάρου και του μεγαφώνου από το ανοιχτό παράθυρο. Το βίντεο αναρτήθηκε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης TikTok.

Ενδελεχή διερεύνηση ανακοίνωσε το Λιμενικό για το περιστατικό

Ανακοίνωση εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα, το οποίο αναφέρει ότι θα πραγματοποιηθεί ενδελεχής διερεύνηση προς εξακρίβωση των συνθηκών που έλαβε χώρα το εν λόγω περιστατικό.

Η ανακοίνωση: «Αναφορικά με περιστατικό το οποίο φέρεται να έχει λάβει χώρα σε χώρο αρμοδιότητας του Λιμεναρχείου Ραφήνας και αναπαράγεται σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και σε ιστοσελίδες του διαδικτύου, σύμφωνα με το οποίο ομάδα νεαρών έχει περικυκλώσει περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., κάνοντας χρήση οπτικών και ηχητικών μέσων ανωτέρω οχήματος, ανακοινώνεται ότι με εντολή του Αρχηγού ΛΣ.-ΕΛ.ΑΚΤ., πρόκειται άμεσα να πραγματοποιηθεί ενδελεχής διερεύνηση προς εξακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το εν λόγω περιστατικό».

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook