Σάλος με αποτρόπαιο βίντεο στη βρετανική αεροπορία – Κάνουν σεξουαλικά βασανιστήρια σε νεαρό συνάδελφό τους

σάλος-με-αποτρόπαιο-βίντεο-στη-βρεταν-1191063

Σεξουαλική επίθεση φαίνεται να δέχεται ένας νεαρός αεροπόρος της βρετανικής αεροπορίας (RAF), από μεθυσμένους συναδέλφους του, στη διάρκεια μιας κακοστημένης… τελετής μύησής του στην υπηρεσία, σύμφωνα με βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Στο βίντεο, φαίνονται μεθυσμένοι στρατιώτες να κρατάνε με τη βία, νεαρό συνάδελφό τους ο οποίος ήταν γυμνός και να του επιτίθενται σεξουαλικά, ενώ μετά την κυκλοφορία του εν λόγω υλικού ξεκίνησε κατεπείγουσα ποινική έρευνα.

Οι ανακριτές της αστυνομίας της βρετανικής αεροπορίας είναι και αυτοί που θα κρίνουν εν τέλει, αν ο νεαρός αερομεταφορέας αναγκάστηκε να περάσει από αυτή τη φρικτή δοκιμασία και συνολικά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Η Πολεμική Αεροπορία της Βρετανίας, από πλευράς της, επέμεινε ότι δεν ανέχεται τελετουργικά εκφοβισμού, ενώ από την πλευρά τους οι στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες φοβούνται ότι το βίντεο θα προκαλέσει τεράστια ζημιά στη φήμη της βρετανικής αεροπορίας και των Ενόπλων Δυνάμεων γενικά.

Οι αρχηγοί της βρετανικής εθνικής άμυνας, σύμφωνα με όσα μεταδίδει και η DailyMail φαίνεται πως είναι εξοργισμένοι, επειδή έχουν αναλάβει ουκ ολίγες φορές δράσεις προς την κατεύθυνση εξάλειψης του εκφοβισμού και έχουν προσπαθήσει να διασφαλίσουν ότι οι τελετές μύησης, που ήταν κάποτε βασικό στρατιωτικό βίο, δεν γίνονται πλέον ανεκτές.

Το περιστατικό συνέβη πρόσφατα στο Ηνωμένο Βασίλειο στο τέλος μιας σειράς μαθημάτων.

 

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook